Jan 12, 2011

Home » , , , » Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

Semalam saya ada buat entri mengenai Pendapatan dari Mangga Ads dan Advertlets, sebelum saya berkongsi mengenai perbezaan antara Mangga Ads dan Advertlets, saya mahu berkongsi dulu mengenai HeartBeat.my.

Bagi yang teringin mendapat pendapatan sampingan selain dari menggunakan ads company seperti Nuffnang, Mangga Ads dan Advertlets, uols juga boleh daftar sebagai Affiliate HeartBeat.my tanpa sebarang modal, hanya perlu meletakkan kod pengiklanan seperti di blog saya ini..



Bagi yang sayangkan status Glitterrati Nuffnang, jangan risau, status uols tidak akan bertukar sekiranya meletakkan iklan HeartBeat.my di blog uols.. Kalau tak, takkanlah saya letak juga iklan HeartBeat.my di blog Ma Belle Conway, yang ada 2 BE tengah running..

Earningnya, lebih kurang macam iklan CPC Nuffnang, di mana untuk mendapat earning, kena ada visitor yang klik ads tersebut.. Saya baru je lagi join pada 5 Jan yang lepas, dah ada RM0.32 dalam akaun. Oklah tu kan, sapa nak bagi duit free-free..hihihi.. Kalau uols nak join, klik aje kat sini, buka akaun dulu, then baru daftar sebagai Affiliate HeartBeat.my tanpa sesen pon yang dikeluarkan. Kalau uols nak tahu, Mama Zharfan dah berjaya cashkan earning dari HeartBeat.my tau.. Cayolah dear!! Next-next entri, saya akan sharekan cara-cara untuk menjadi Affiliate HeartBeat.my (actually, senang je nakdaftar..takper, sharing is caring kan?) dan cara-cara untuk letak coding di blog uols..



p/s : Thanks buat yang sudi mengklik-klik iklan di blog ini.. Muahsss!!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

11 Comments
Comments

11 comments

Jan 12, 2011, 1:30:00 PM

wow..congrat ya..n thank 4 da info

Jan 12, 2011, 5:51:00 PM

salam

sambil2 ada juga masyuk kan :D

Jan 12, 2011, 6:14:00 PM

:) :) :) terbaeekkk!!!!

Jan 13, 2011, 7:15:00 AM

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

Jengjalan dari mknace unlimited

Jan 16, 2011, 8:40:00 PM

@syafiq : thanks bro..dah join?

@sissyira : hihihi..tu la pasal..kuikui

@mknace : hihihi..dah join?

Jan 21, 2011, 9:51:00 AM

salam, bagus jugak ni,,,

Jan 24, 2011, 2:50:00 PM

salam has,

Bagus betullah has ni, pandai betul cari duit, n share pulak dgn kawan2...insyaAllah kak akan join..skrg sibuk cikit dgn kerja sekolah!

Jan 25, 2011, 12:00:00 AM

sy belum register lg...dah ramai yg bercerita psl hb ni...

Jan 27, 2011, 7:55:00 AM

macam nak join je

Jan 28, 2011, 8:11:00 AM

Blh la register ni...Mekasih ye Cik Puan Hady !!! ^_^

hmm.. mcm best jerk... camne cara nye ek

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...