Aug 8, 2011

Home » » Tak Sangka Tekaan Mengena..

Tak Sangka Tekaan Mengena..

Hehehe, baru berkesempatan untuk buat entri ni.. Resultnya dah tahu lama dah, hadiah pon sudah dipos, entah-entah dah sampai kat kampung tu.. Semenjak dua menjak ni, memang tak dan nak lepak lelama kat blog ni, nak join segmen kenkawan pon tak sempat..huhu..

Oh ya, tekaan apa yang mengena ni? Hehe, sebenarnya tekaan me bagi Giveaway Cari Saya, tak sangkalah pulak mengena dalam banyak-banyak tekaan tu..ekekeke.. Terima kasih buat puan penganjur coz sudi bagi hadiah juga.. Agaknya dapat ek? Ni yang excited ni.. Tahniah juga buat pemenang utama dan saguhati yang lain..


Ha, kalau uols nak tahu, kat blog Nur ni banyak info mengenai isu kehamilan dan penyusuan, malah banyak juga petua dikongsi bersama.. Dan me suka sangat design blog Nur ni, simple tapi sweet sangatt.. Jom skodeng Nur diblognya, Nur Shah Family.



Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Nak menang wang tunai RM10K? KLIK SINI

 Nak menang SUZUKI ALTO ataupun wang tunai RM80K? KLIK SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

12 Comments
Comments

12 comments

Aug 8, 2011, 11:32:00 AM

wah, tahniah dear...
bz ek skrg ni??

Aug 8, 2011, 12:56:00 PM

tahniah kak :)

Aug 8, 2011, 2:22:00 PM

hehehehe mekasih ye...
cz meriahkan contest nur kemarin heheh

Aug 8, 2011, 7:08:00 PM

tahniah !!!~

Aug 8, 2011, 10:04:00 PM

tahniah..cara has bercerita buatkan bee nk jengah jee

Aug 9, 2011, 7:48:00 AM

tahniah pada yang berjaya

Jan 4, 2012, 8:32:00 AM

@aanie hihih..bz ngan mende lain..

Jan 4, 2012, 8:33:00 AM

@Ardini Humaira thanks dni..

Jan 4, 2012, 8:33:00 AM

@NurShahFamily sama2..

Jan 4, 2012, 8:34:00 AM

@solomolo thanks..

Jan 4, 2012, 8:35:00 AM

@puanbee hihih..yeke bee..

Jan 4, 2012, 8:35:00 AM

@zures thanks dear..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...