Jan 25, 2011

Home » » Main Online Game Pon Boleh Dapat Hadiah..

Main Online Game Pon Boleh Dapat Hadiah..

Hehehe.. tak percaya? Silalah percaya..ekekeke.. Hari tu me join Contest Paling Mudah, yang dianjurkan oleh Lukman.. Contestnya memang menarik. Hanya perlu main game dan printscreen markah tertinggi yang uols bleh dapat.. Main banyak kali pon tak kisah, selagi contest tak tamat, selagi tu nak main pon mainlah..

tiba-tiba terasa kemaruk pulak nak main game..

Awal-awal main, me hanya mampu dapat 200 mata, ingatkan dah boleh duduk dengan senang dah.. Sekali bila encik penganjur tunjuk senarai markah, fuhyooo, ramai tu yang dapat full marks. tak silap 4 orang. Me apa lagi, mainlah lagi sebab tak puas hati, (lagipun memang best pon main game tu..ghalik je ore klate kate..) cemana diorang leh dapat 250, padahal nak dapat 200 tu pon dah berpeluh..ekekeke.. Bila dah dapat teknik, akhirnya dapat juga 250 mata, tapi itu tidak menjamin kemenangan lagi..

Tapi kalau dah rezeki tu, tak ke mana kan.. Lukman suh emel, sapa cepat dia dapat.. Ingatkan me dah terlambat, coz masa tu dah berapa jam selepas dia publish entri, tapi me emellah juga, manalah tau kan.. Then, me ternampaklah pulak entri ini..


Tahniah buat semua pemenang, especially Cute Mum..Buat encik penganjur iaitu Lukman, terima kasih coz sudi bagi hadiah jugak walaupun me bukan pemenang utama..hehehe.. Nak tanya, dapat topup RM10 ke RM5? Agagaga.. Masa me buat entri ni, game tu dah takde kat blog dia.. Ingatkan nak main lagi..hihihi.. Bukan me je yang main, Mr. Hadi pon layan juga.. Jom berkenalan dengan bro Lukman.

Err, tetiba terasa panjang pulok entri ini, bukan ape, excited nih nak gitau sebab contest ni lain dari yang lain.. Main game tu..hihihi.. Beshh pulok tu gamenyer.. Err, besh kalau dapat masuk ke lubang yang kita aim, tapi kalau masuk ke lubang 0, jadi geramm gaks.. Ingat dulu ada contest sudoku jugak kan, tapi yang tu me tak sempat nak join..huhuhuhu.. Tak terer pon, tapi ghalik jugak ar main..

Lastly, me nak ucapkan terima kasih buat Elhyatt Bizz Collections coz sudi juga memberikan hadiah saguhati berupa kad VVIP kepada semua yang menyertai Elhyatt Bizz Collections Giveaway. Memang cantik-cantik koleksi yang ada di sini, jadi apa tunggu lagi, jom cuci-cuci mata di Elhyatt Bizz Collections..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Jan 25, 2011, 11:08:00 PM

congrats !


tak sia-sia ghalit main game ..

Jan 26, 2011, 2:00:00 AM

tahniah!! leh jadi gamers part time la ni erk...game tester ke...

p/s: yeke nuff mintak maaf...dia mintak maaf katne pasal iklan arak tu?

Jan 26, 2011, 4:17:00 AM

salam

heheh...syira kurang minat..tak minat langsung kot main game 0n9 ni..huhu...

tapi tahniah la yea akak, ok dah tu =)

Jan 27, 2011, 12:38:00 AM

@azrina & syira : thanks dear..

@ix : hihih..takdela sampai game tester..psl nuff tu, kat twitter ada..dan saya dah buat entri..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...