Dec 14, 2011

Home » » Rezeki di akhir tahun 2011

Rezeki di akhir tahun 2011

Setelah sekian lama nama me tidak muncul-muncul sebagai pemenang bertuah ataupun terpilih dalam arena CGL, akhirnya ada rezeki juga di akhir-akhir tahun 2011 ni.. Maklumlah, last 3 months kan me diserang penyakit M update blog, apetah lagi nak join contest dan GA..hohoh.. Skang ni je baru nak panaskan enjin balik..ekeeke..

First sekali, me adalah salah seorang pemenang bagi Contest Komen & Menang anjuran PuanBee.com, sekaligus memenangi hadiah berupa pedometer. Ingatkan takde hadiah sebabnya me hanya berjaya merangkul tangga ke-4 aje (maklumlah, mula marathon mengomen pon dah nak akhir-akhir contest, sebab sebelum tu bz). Tahniah juga buat pemenang2 yang lain especially Cikgu, Puan Kutu & Ainun yang memang pecut habis sampai guna turbo..ekekek.. Hanie jugak yang kewl kannn..

 
Semua dah kenal dengan Bee kan, kat blog Bee ni macam-macam info boleh dapat, dari segi kesihatan, kecantikan, berita terkini, pendek kata macam-macam ada..hehehe.. Kalau nak tahu, infor pasal Google Plus ni pon, saya rujuk kat blog Bee ni.. Jadi apa tunggu lagi, jom usha kat PuanBee.com.
 
Last sekali, me adalah pemenang utama bagi Contest Pencarian Top Komen untuk Gadget Impian anjuran Myra Jay. Thanks dear coz memaklumkan pada me. Hadiahnya pula berupa barangan dari HeartBeat yang bernilai RM100 tuuu.. Hahah, yang ni me dah pening kepala nak pilih yang mana satu, sekejap crystal la, sekejap cushion la, sekejap photo rock la.. Sampaikan puzzle pon yer..agagaga.. Tahniah juga buat pemenang yang lain..


MJ ni pon seorang yang suka join contest dan GA juga ni. Follower MJ pon dah lebih dari 1000. Cayolah MJ.. Yangg terbaru sekali, me berkenan betul ngan header MJ, comey jer.. Cuma tang gambar selamat datang ajelah nampak kurang ceria, yang lain memang menarik dah.. Jom usha Myra Jay diblognya, Celoteh MJ.


p/s : Wish both of u all the best in Gadget Impian Contest..


Looking for mobility and connectivity on-the-go? Click HERE

Nak menang Grand Livina, Klik SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Dec 15, 2011, 10:22:00 AM

wahh, tahniah....sy dah malas nak join GA...tunggu mood baru...

Dec 15, 2011, 6:11:00 PM

murahnya rezeki akhir taun...

Dec 16, 2011, 3:01:00 AM

@aaniethanks aanie..ni pon baru panaskan enjin balik ni..

Dec 16, 2011, 3:01:00 AM

@perli
aminnn..harapnya sentiasa murahla..hehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...