Jan 7, 2011

Home » » Lucky Number 177

Lucky Number 177

Hehehe.. Apa yang lucky sangat no 177 tu? Agagaga..cam biasalahh, kalau tajuk ala-ala syok sendiri tu, jawabnyer takde idea nak letak tajuk apa.. Tapi semestinya berkaitan dengan entri.. No 177 itu telah bertuah dalam Giveaway Separuh Jiwang dan no 177 itu adalah no penyertaan saya..Yeayy!!! Thanks buat Weeda dan Mama Kembar 3 coz maklumkan pada saya.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain, especially buat eB yang menang besar dan Cute Mum..


Ramai lagi pemenang2 yang lain, me sebut yang mana me kenal aje la.. Kalau uols nak tahu, Weeda ni ada mengambil tempahan untuk membuat header.. Memang comey hasil rekaannya.. Kalau tak cayer, silalah terjah Bukan Belog Jiwang.. 

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

Jan 7, 2011, 2:54:00 PM

tahniah.. kita sama2 menang...

Jan 7, 2011, 3:21:00 PM

heee...
thanks ye...=)))

Jan 10, 2011, 9:03:00 PM

@cute mum : hihihi..sama2 bertuah..kikiki..

@weeda : glad u like it..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...