Jan 12, 2017

Bila Dah Lama Meninggalkan Dunia Blogging

Assalamualaikum dan Salam Ceria..

Hihihi.. Nak stori mori pon naik malu rasanya.. Bukan apa, bila dah lama meninggalkan arena blogging ni, nak boleh start ayat tu, berejamm duk menung komputer..muahaha.. Macam nak kena asah balik skill penulisan.. Eceh.. Macam pernah ada skill aje.. ๐Ÿ˜œ

Tu dari segi idea, dari segi teknikal pon macam blur-blur daa.. Dah lupa habis macammana nak play around dengan coding-coding blog ni..

Adoii.. Tu lah bahana meninggalkan dunia blogging hampir 3 tahun.. Rasa macam kembali newbies kubis dah dalam hal berblog ni.. kiki.. Macamlah sebelum ni terer sangat kann..

Takperla.. Kita pelan-pelan kayuh.. Muahaha.. Till then, have a nice day.. ๐Ÿ˜˜


Anda peminat Tupperware? Klik SINI
Anda pengguna Shaklee? Klik SINI

Anda tercari-cari tudung yang best? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

Jan 2, 2017

Selamat Tahun Baru 2017.. And I'm Back!! ๐Ÿ˜Š

Assalamualaikum semua..

Harap semua pembaca blog Notre Belle Histoire aka Cerita Indah Kami sihat walafiat dan ceria di samping orang tersayang..

Sedar tak sedar, dahpon tahun baru, tahun 2017.. Sekejap aje kan.. Pejam celik pejam celik, bertambah lagi umur setahun.. ngehngehngeh..

Last blog ni berupdate pon tahun 2014.. Amekkau, 3 tahun blog ni menyepi tanpa berita.. Sawang usah cakapla.. Sampaikan blog pon terpaksa bertukar dari ceritaindahkami.com kepada ceritaindahkami.blogspot.com, kes lamaaaa tak menjengah.. Sampai expired domain..kuikuikui..

Sempena tahun baru ni, saya berazam untuk pastikan blog ini berupdate, paling koman pon seminggu sekali.. Bukan apa, kadang2 kita nak tengok balik kenangan dolu2.. Dengan adanya blog, dapatlah kita baca balik kan.. So penting sebenarnya kita berkongsi di blog.. 

Uols yang ada blog dan dah bersawang juga, jom sama-sama kita berazam untuk update blog.. At least semingu sekali pon jadilah kan..

Sempena tahun baru 2017 ni juga, saya doakan agar kita semua diberikan kesihatan yang lebih baik, diperbanyakkan rezeki yang barokah, menjadi insan yang lebih baik dan sentiasa berada dalam kasih sayangNya..




Anda peminat Tupperware? Klik SINI

Anda pengguna Shaklee? Klik SINI

Anda tercari-cari tudung yang best? Klik SINI


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...