Jan 29, 2017

Our Latest Addition, Nuryn Aesya.. πŸ˜„

Assalamualaikum semua..

Hihihi.. Punyalah lama tak update kan, anak dah 3 orang uols..muahaha.. Lahirnya pada 29hb Julai 2016 lagi, iaitu tahun lepas lagi, tapi masa tu blog ni dalam "hibernation mode"..keskes..

So sajalah nak up kat sini, sambil-sambil blog terupdate, ada jugak kenangan Nuryn Aesya kat blog suam suam sejuk ni..kihkihkih..





Ketiga-tiga gegels uols..mihmih.. Alhamdulillah.. Ianya adalah rezeki dari Allah.. Mestilah disyukurikan.. Anak membesar dengan sihat pon dah satu rahmat yang besar. Semoga anak-anak kita membesar dengan sihat, kuat, cergas dan cerdas, dan menjadi anak yang soleh dan musleh..

p/s : Lepas ni kita berusaha lagi untuk boboy..muahaha.. Aminnn.. Moga diperkenankan doa.. πŸ˜‰


Anda tercari-cari tudung yang best? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

Jan 12, 2017

Bila Dah Lama Meninggalkan Dunia Blogging

Assalamualaikum dan Salam Ceria..

Hihihi.. Nak stori mori pon naik malu rasanya.. Bukan apa, bila dah lama meninggalkan arena blogging ni, nak boleh start ayat tu, berejamm duk menung komputer..muahaha.. Macam nak kena asah balik skill penulisan.. Eceh.. Macam pernah ada skill aje.. 😜

Tu dari segi idea, dari segi teknikal pon macam blur-blur daa.. Dah lupa habis macammana nak play around dengan coding-coding blog ni..

Adoii.. Tu lah bahana meninggalkan dunia blogging hampir 3 tahun.. Rasa macam kembali newbies kubis dah dalam hal berblog ni.. kiki.. Macamlah sebelum ni terer sangat kann..

Takperla.. Kita pelan-pelan kayuh.. Muahaha.. Till then, have a nice day.. 😘


Anda peminat Tupperware? Klik SINI
Anda pengguna Shaklee? Klik SINI

Anda tercari-cari tudung yang best? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...