Jan 4, 2011

Home » , , , , , » Aksi Zahra Bermain dengan Salji..

Aksi Zahra Bermain dengan Salji..

Hihihihi..dah lama peram gambar ni, dan dah lama juga nak buat entri ni, tapi tak terbuat-buat.. Oleh kerana blog Our Precious akan-atau-telah disatukan dengan blog ini, maka bolehlah saya mengabadikan kenangan Zahra sakan bermain ngan snow..

Pertama kali jamah snow di tahun 2010
Dah tak segan silu untuk duduk dan sentuh snow..
Semakin rancak bergelumang dalam salji..
Tak tahu nak cakap ape dah, dah buat cam rumah sendiri..

Lepas balik dari bercuti ni, pagi tadi baru snow turun, tapi sikit je.. Tak sempat putih pon padang kat tepi rumah ni.. Tak sabar nak snow turun dengan lebat sikit, kesnya tak sabar nak main sled secara sakan macam hari tu..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Jan 4, 2011, 9:29:00 PM

comel.. =)

Jan 4, 2011, 11:12:00 PM

wah ajuhnyer bercuti..huhu bee pakai domain jer..hosting tak berani lagi..masih kena study nih..

http://www.puanbee.com/2011/01/nak-beli-domain-di-mana.html

http://www.puanbee.com/2010/12/kelebihan-domain-sendiri.html

tengok entry nih ada detail pasal domain

Jan 7, 2011, 12:31:00 AM

@maera : thanks dear..

@puanbee : hihihi..oo, tu domain je ek..thanks bagi link..nanti nak kena studi nih..agagag..

Jan 7, 2011, 5:48:00 PM

tak sejuk ke si zahra.. macam main pasri pantai je gayanya...

Jan 11, 2011, 12:19:00 AM

@kakyong : dia tak kisah dah..janji seronok..kikiki..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...