Jan 24, 2011

Home » , , » AKU, BEN ASHAARI DAN ELEE MARDIANA

AKU, BEN ASHAARI DAN ELEE MARDIANA

Semasa duk berblogwalking ke blog kenkawan sambil membalas kunjungan, ternampak ada satu entri yang menarik perhatian saya.. Jadi, sebagai menyambut seruan ini, saya mengajak anda-anda semua untuk menjayakan program ini, kalau tidak dapat memberi sumbangan pon, paling tidak mewar-warkan perkara ini..

(klik pada nama Adik Mohd. Shah untuk membaca laporan berita)


(klik pada nama Adik Hairuman untuk membaca laporan berita)

Untuk maklumat lanjut mengenai Beramal dengan Elee Mardiana, uols boleh klik sini.. Dan bagi uols yang ingin turut serta menjayakan usaha ini dan membuat entri, bolehlah mengunjungi blog Ben Ashaari di sini..

Oh ya, saya ambil maklumat di bawah ni di blog Dni. Bagi sesiapa yang tak dapat menyertai Beramal dengan Elee Mardiana, uols juga boleh terus menghulurkan sumbangan kepada tabung bantuan bagi menampung kos rawatan Hairuman ini. Yang ni akaun untuk adik Hairuman sahaja ye..

Kakak Hairuman -Maryuni Bt Miskon
No telefon: 0183807867
No Akaun :
162030632448 Maybank (sedang dikemaskini)
12570000203529 CIMB
Alamat:
no 28 jln desa mawar 2/11,seksyen 2,tmn desa mawar 45500 tanjong karang,selangor

Bersama-sama kita hulurkan bantuan, walaupun mungkin hanya RM1, namun ianya tetap memberi perbezaan yang besar buat mereka, nak-nak lagi kalau dah 100 orang dah dapat RM100, kan? Apatah lagi buat yang mampu bagi lebih, pasti sedikit sebanyak mengurangkan beban mereka.. 

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Jan 24, 2011, 8:32:00 PM

salam, semoga usaha murni ini akan meringankan beban mangsa...

Jan 24, 2011, 11:48:00 PM

awatnya jadi lagu ni kak??...

SJ doakan moga cepat sembuh~

Jan 25, 2011, 12:14:00 AM

ya Allah..kesiannyaaa

Jan 25, 2011, 12:50:00 AM

salam

kesiannya...semoga cepat sembuh...


Jom Baca dan Komen--sayang, terima kasih kerana sangat memahami

Jan 25, 2011, 9:44:00 AM

Ya allah..kesiannya ila tgk..terkejut tgk td...;-(

Jan 26, 2011, 11:49:00 PM

@to all : sama-sama kita doakan semoga cepat sembuh dan mengurangkan beban mereka..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...