Belle Bloglist

Kat sini saya himpunkan senarai blog-blog termasuklah blog-blog yang 100 terawal menjadi Belle Amies (yang ada link di profile mereka), blog-blog yang femes ames, best untuk lepak, dendang perantau dan juga senarai blog-blog yang pernah memasuki carta Belle of The Month.

Kalau ada yang ingin disenaraikan dalam Belle Bloglist ini, sila tinggalkan url link blog uols di sini..

Tapi kalau uols mahu link exchange dengan blog Notre Belle Histoire, saya ada 2 bloglist untuk Wanita (femme) dan Lelaki (homme), khas bagi yang link exchange dengan blog Notre Belle Histoire, yang penting my blog kat main blog uols sebagaimana ur blog tersenarai kat my main blog..

Kalau ada yang nak exchange banner pon boleh, roger ek kalau dah tampal my banner, nanti me gi songlap banner uols jugak..ngee..




Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

May 19, 2011, 7:14:00 PM

http://zacky786.blogspot.com

Aug 10, 2011, 2:45:00 PM

sy budak baru belajar,nk join bloglist lelaki (homme) hehe
Thanks! sy pun letak link bloglist ni :)

http://akhelaken.blogspot.com

Anonymous
Dec 5, 2011, 3:26:00 PM

Saya nak call u, nak tanya pasal hotel di paris. Boleh bagi phone no. Thanks.
Hamidah, 019-7712692 jb

Mar 3, 2012, 6:46:00 PM

orang baru
http://sicute-games.blogspot.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...