Jan 20, 2011

Home » » Yeayy, percutian kami ke Paris, Kota Cinta Abadi memenangi tempat ke 3!!!

Yeayy, percutian kami ke Paris, Kota Cinta Abadi memenangi tempat ke 3!!!

Tu dia...sikit punya panjang tajuk..ekekeke.. Hehehe, cam biasalah, kes taktau nak taruk tajuk apa..kikiki, tu yang jadi lagu tu..

Setelah tersenarai dalam carta Top 13 dan Top 5, debaran yang memuncak dan harapan yang menggunung tinggi (penambahan untuk menyedapkan ayat..agagaga), akhirnya kini terjawab sudah.. Percutian kami ke Isle de France ataupun lebih dikenali sebagai Paris, Kota Keriangan Kota Cinta Abadi berjaya memenangi tempat ke 3.. Wihhuu!! Thanks buat Deqlis dan suami yang memilih percutian kami tu, dan thanks buat kamu-kamu yang sudi vote percutian kami hari tu.. Tahniah juga buat Mama Zharfan, fa10, Julee dan Mila..


Kalau nak tahu, Deqlis pon suka join conway aka cgl jugak nih.. Siap ada blog khas untuk conway.. Banyak gak yang Deqlis dah menang.. Skang ni Deqlis tengah buat giveaway, jom beramai-ramai memeriahkan giveaway Deqlis..

Last but not least, ingat lagi tak ngan entri Maila Vote Saya? Kat entri tu me takde janji apa-apa pon sebagai balasan buat yang vote, tapi masih ramai juga yang sudi vote. Terima kasih diucapkan buat uols yang sudi bersusah payah untuk vote dan juga kepada yang wish me luck. Sebagai menghargai jasa2 uols tu, insyaAllah, untuk 3rd contest yang akan dianjurkan tak lama lagi..maybe dalam bulan 5 nanti.. (waahh..lama lagi tu dah announce awal-awal..) uols akan mendapat kelebihan (tu pon kalu uols sudi join contest tu nanti..)..hehehe.. Berikut adalah orang yang baek hati tersebut..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Jan 20, 2011, 2:04:00 AM

congrats

Jan 20, 2011, 2:45:00 AM

congrats yer :)
me rasa u dh BYKKK giller menang jan ni--sbb me asyik nampak nama u ajer hehe
u kiralah berapa winning dlm setiap entry--boleh jd pembakar semangat tau :) and utk keep track hadiah gak :)

tq sbb alertkan me psl result elhyatt GA tu :)

Jan 20, 2011, 4:10:00 AM

tahniah kak..lama tak singgah sini,

Jan 21, 2011, 7:53:00 AM

wow!!! tahniah!!!!

Jan 24, 2011, 12:41:00 AM

@lelord, bee & nm02 : thanks dear..

@mz : tak sebanyak sis..hihihi..seganlah nak letak dlm entry..tapi mmg ada buat listing..ngee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...