Jan 20, 2011

Home » » AutoPing Entri di BlogLarian FB Sesi 2011

AutoPing Entri di BlogLarian FB Sesi 2011

Wihhhuuu.. adakah uols akan sambung bercuti esok hari bagi yang bercuti hari ni? Ngee.. Mesti seronok kan dapat berehat-rehat kat rumah.. Ke keluar pi jenjalan siang tadi?

Kali ni saya nak join AutoPing Entri di BlogLarian FB sesi 2011, senangkan, takyah tiap kali publish entri nak kena buat satu-satu.. Kalau uols nak join, klik sini selow-selow tapi sebelum tu kena pastikan yang blog uols dah tersenarai dalam BlogLarian.. Oh ya, alamat rumah blog Notre Belle Histoire di lot 170..ngeee.. Salam perkenalan semua..

BlogLarianSquare: Pasaraya Online Anda Masa Kini

Saya nak ajak Mama Adam, Ekin dan Atok dan kamu-kamu semua untuk memeriahkan BlogLarian ini.. Yeayyy, dah siap, maka bolehlah saya berbloglarian ke rumah kenkawan yang rajin bertandang ke sini dan meninggalkan jejak di kotak komenggg..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Jan 21, 2011, 12:26:00 AM

yuhuuuu ~
nak berlari -lari ke sane ! =D

Jan 21, 2011, 1:49:00 AM

salam, tq atas makluman itu....InsyaAllah nak buat segera...

terima kasih krn sudi singgah n komen n3 terbaru Mazha 2010...

silalah ambik posting tu utk kita sebarkan....

Jan 21, 2011, 2:12:00 AM

salam, bagus jugak kalau dapat tukar2 link...

ini link Mazha 2010,

http://www.abhamz.com

t kasih

Jan 21, 2011, 7:10:00 AM

jom main lari2..huhu

Jan 22, 2011, 3:21:00 PM

ok, siap :)

Jan 24, 2011, 7:09:00 PM

@sicomot & edy : jom..hehe

@abhamz : thanks coz sudi bg share..

@fareed : thanks bro..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...