Jan 12, 2011

Home » , » Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011

Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011

Yiihaaa, kali ni dengan sepantas kilatnya saya mahu menyertai Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011. Saya memang suka masuk bloglist nih, tak kisahlah blog baru ataupun blog lama.. 

Kalau ada yang nak exchange bloglist dengan saya pon boleh saja, let me know kat box komen yer, kalau kat shoutbox takut saya terlepas pandang pulak.. Dan kalau ada yang dah letak blog baru saya ni kat bloglist uols, tapi blog uols takde pon kat bloglist saya, gitau aja.. Dengan sepantas kilat saya akan taruk..hihihi..

Ok, saya dah lari dari tajuk.. Kalau uols juga mahu join, klik sini laju-laju kay.. 
 
 

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Jan 12, 2011, 10:29:00 PM

ok dh join..

Jan 12, 2011, 11:23:00 PM

Nak join same..

Jan 13, 2011, 5:03:00 AM

ooo..
baru gue tau,...

Jan 17, 2011, 12:05:00 AM

@jes & amy : yeayy..mari beramai-ramai memeriahkan bloglist anas..

@mie : tau ape bro..hhehe

Jan 19, 2011, 1:46:00 PM

da join gak..em,jaln2 sini n follow da..:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...