Jan 10, 2011

Home » » Wihhuuu.. Ana Juara!

Wihhuuu.. Ana Juara!

Hihihi, entri ni langsung tak berkaitan dengan AJL semalam.. Mula2 nak taruk Me Won 1st Prize, tapi tak cukup catchy berbanding Ana Juara..agaga.. catchy ke?

Ok, ok, straight to the point, tak sangkalah yang my entry untuk I Love Click : My Best Travel Picture Contest terpilih untuk memenangi Best Photo with Best Description.. Me target untuk menang Conso Prize aje.. (Leh pulak main target-target ye dak..kuikuikui..) Thanks buat Biqque coz siap gitau lagi, dan sudi pilih my entry tu, sekaligus memenangi travel blanket by Living Cabin.. Yeay!! Thanks juga buat Cute Mum coz inform pasal kemenangan me ni, siap bagi link tu., dan buat kak Azatie dan Mama Zharfan for the congratulating wishes. Tahniah juga buat Jesnita, Ibu Ayah Damia dan Mama Zharfan (menang happy moment..baru update ni, tadi time print screen takde lagi..) dan top 20..


Yang paling me suker sekali dengan blog Biqque ni, dia suka berkongsi cerita mengenai tempat2 yang pernah dilawati, banyak sangat negara yang dia pernah jejak.. Act, blognya bukan hanya pasal travel aje tau, macam-macam ada, tapi sebab me ni travelholic jugak, duit je tak berkepuk-kepuk, me sukalah skodeng entri travel ni..Ngee.. Jom skodeng sesama Beauty in Darkness..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Jan 10, 2011, 8:57:00 PM

tahniah...
tajuk catchy...

Jan 10, 2011, 9:17:00 PM

Thniah ye Sis..
sama cam Ana Rafali..hehee

Jan 10, 2011, 9:26:00 PM

wah, tahniah...:)

Jan 10, 2011, 9:56:00 PM

beshnya dia menang...
tumpang yahooo..gak la...hihi

Jan 11, 2011, 12:11:00 AM

salam

kak jom joint ni

http://www.sissyira.com/2011/01/blog-aku-bukan-privasi-lagi.html

Jan 11, 2011, 5:11:00 AM

:) :) :) terbaeekkk!!!!

Jan 11, 2011, 6:46:00 AM

wow!!!
tahniah...

Jan 12, 2011, 8:29:00 PM

@cute mum : catchy ek..kiki...mengikut keadaan semasa..hihihi

@myra : hihihi..memang dari dialah dapat idea tajuk ni..

@aanie, ekin, mknace & mie : thanks semua..

@syira : dah joinler dear..btw, thanks tag..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...