Jan 30, 2011

Home » , , » Jom Twitt Twitt & Churp Churp! Boleh tambah wang saku..

Jom Twitt Twitt & Churp Churp! Boleh tambah wang saku..

Adakah anda suka bertwitt-twitt?



Adakah anda suka melayari Facebook?


Jom join Churp Churp sekarang.. Kenapa nak join Churp Churp?


Ya, dengan join Churp Churp :
  • anda boleh berkenalan dengan ramai orang dari serata tempat secara online
dapat berhubung dengan ramai orang..
menambahkan kenalan dan berhibur dengan aktiviti yang menarik
  •  dan yang paling best sekali, anda boleh menjana pendapatan sampingan melalui Churp Churp tanpa mengeluarkan apa-apa modal. Memang lumayan!!
hanya dengan bertweet sahaja..
  •  nak lagi best, saya dan anda boleh cadangkan aktiviti apa yang ingin Churp Churp anjurkan..
barbeku di tepi pantai

bowling tournament
adakan pelbagai acara sukaneka

Jadi, apa tunggu lagi.. Jom berdaftar ngan Churp Churp kat sini.. Untuk yang takde twitter, jangan bimbang.. Daftar dulu twitter kat sini.. Sangat senang!! Jangan lupa untuk add saya di http://twitter.com/cikpuanhady, dan do let me know so that, saya boleh add kamu juga.. ^_*



p/s : Oh ya, Nuffnang ni adik beradik dengan Churp Churp, so tak effect status Glitterati uols.. Saya pernah buat entri pasal Churp Churp ni, nak tahu lebih lanjut, leh klik kat sini.. Nak tambah wang saku lagi tanpa effect status Glitterati Nuffnang, leh jugak join HeartBeat.my.. Nak tau cara untuk join HeartBeat.my, leh tengok entri Cara Menjadi Affiliate HB.


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Jan 30, 2011, 10:35:00 AM

puanhady kena tag !

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/01/special-giveaway-from-moscow.html

Feb 1, 2011, 11:57:00 PM

@sicomot : tq dear tag me..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...