Feb 22, 2011

Home » , » Zahra dan Token Car

Zahra dan Token Car

Hehehe..1st sekali, btol ke benda alah ni dipanggil token car? Ke sesedap rasa saya je memanggilnya token car? Agagaga.. Takpe, yang penting, uols dapat tangkap maksud token car tu kan? Ngee...

salah satu port fav Zahra bila ke shopping mall..

Saya pon dah tak ingat, sejak bila Zahra sukakan token car ni, ataupun bagaimana Zahra boleh suka betul ngan token car ni, kalau nampak aje mesti berlari-terkedek-kedek nak masuk-ataupun-duduk dalam token car ni.. Adakah kami yang mengajarnya ataupun Zahra sendiri yang jatuh suka? Hohoho..dah mengalami short term memory..

tengok tu, seronok tengok skrin kat heli ni, ada heli bergerak..kekadang skrin tu on walau tak masuk duit

Tiap kali pi shopping mall, memang tak sahlah kalau tak lepak sekejap kat token car ni, bagi dia duduk dan main-main kat dalam tu.. Nasib baik Zahra tak kisah token car tu gerak ke tak, yang penting dapat duduk kat dalam.. Kalau tak, mau kopak duit abahnya..hehehe.. Ke sebab tak pandai minta bagi gerak lagi? Agagaga..  Kat sini ada 2 slot, boleh taruk CHF1 dan CHF2, rasanya kalau CHF2 tu lamalah sikit geraknya..

lagi satu fav Zahra..kalau pasang ni, mengekek-ngekek gelak sebab suka..

Anak-anak uols cemana, mesti suka kan ngan token car ni? Hohoho, kekadang tu kalau ajak turun takmo turun selagi tak puas duk godek-godek token car tu..



Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

7 Comments
Comments

7 comments

Feb 22, 2011, 10:33:00 AM

masih menunggu kehadiran anak sendiri. huhuhu...

kalu bawak anak kazen.. komepem kena standby duit banyak utk tukar token..

Feb 22, 2011, 11:44:00 AM

nasib baik dia naik gak walaupun x gerak...kalau x, pengsan...hehe....

igt nanti xnak ajar adam main ni..tapi tu la, mcm cute je bila anak main ni...hahaha...

Feb 22, 2011, 6:27:00 PM

boleh x nak komen..jelesnya..masa ix kecik2 x pernah naik p benda tu....huhuh...

Feb 22, 2011, 8:51:00 PM

betul tu anak2 sayapun bila dah naik.memang susah nak turun kan? Cam ada gam melekat kat situ..

Feb 22, 2011, 11:45:00 PM

memang itulah permainan kegemaran..terima kasih sudi masuk blog cik jue ye...

Feb 24, 2011, 8:06:00 AM

anak2 kakyong pantang tengok... sesekala ke shopping mall/hypermart.. depa mesti nak naik... tak gerak pun tak per.. janji buleh naik... ;)

Feb 24, 2011, 9:42:00 PM

@nm02 : saya doakan agar cepat2 dapat baby..takmo stress2 tau..

@aanie : nak ajar boleh je, tapi jgn masuk duit..bagi dia masuk main dalam tu je..hakhak..

@mr ix : huhu..samoler kita..rasanya tak pernah main token car ni..daun upih pernahler..

@nor : hehehe..budak2 kan..alahai..

@cik jue : sama2..rasanya semua budak suka ni..

@kakyong : samelah anak kita..tak gerak takpe, yg pasti leh naik pon jadiler..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...