Jan 27, 2011

Home » , » BEN ASHAARI BLOG

BEN ASHAARI BLOG


Yeayyy, saya mahu join Ben Ashaari Bloglist.. Uols nak join jugak, klik sini laju-laju.. Sebelum tu ada soalan cepu emas dari BA

1. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini
Blog ni saya update paling banyak 3-4 kali sehari, paling sikit ermm, dalam 2 kali sehari..muahahaha.. Jumlah entri untuk bulan Januari dah 64..muahahaha

2. Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI
Selain dari ingin menumpang glamorrr (terasa glamor tau dapat duk diam-diam dalam bloglist BA), saya nak sesakkan lagi bloglist BA.. Untung-untung, ada pembaca blog BA yang berminat dengan entri blog saya, dapatlah jugak trafik dari blog BA..

3. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
Errr.. kena buat apa-apa ke kalau popular? Teruskan berblogging cam biasa buleh? Hehehe.. Mungkin saya akan wujudkan segmen-segmen macam bro buat..ngeee..


Thanks coz sudi klik banner ini..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

7 Comments
Comments

7 comments

Jan 27, 2011, 9:52:00 PM

paling sikit 2 n3.. huhuu.. gigih la tu.. kakyong ni paling sikit 1 jer la.. mx pun 3 jer..

Jan 28, 2011, 1:01:00 AM

hikhik..nak tumpang glamor gak la

klik sudaaa

Jan 28, 2011, 3:06:00 AM

hehehhe aptt lah akak pakai yg ini lak nadia sllu g yg lama :)
akak nadia dah buang lah hertbeat tuh sbb dok tgk ade je blgger dok pertikaikan pasl iklan dia valentine
mls nadia nnti dok kutuk2 kite lak bek nadia buang dulu heheheh
aha kak nadia pun dah xbrap nk update sbb xtau nk update ape agpun awl buln rtu nadia xon9 hehehe

Jan 28, 2011, 4:41:00 AM

salam

tahniah kak sebab sempat joint...syira tak sempat tadi..huhuh


p/s : dah vote dah zahra..terima kasih

Jan 28, 2011, 8:36:00 AM

uih!!!
gue tumpang glamer juga..
eeheheee

Jan 28, 2011, 12:00:00 PM

gud luck! semoga tersenarai.. me tak dan nak kejar dah benda niii

Jan 31, 2011, 11:48:00 PM

@to all : jom2 sama2 numpang glamer BA..ngee..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...