Jan 16, 2011

Home » » Tiga Kemenangan Hari Ini...

Tiga Kemenangan Hari Ini...

Err..sebenarnya hari semalam..ngeh ngeh ngeh.. Tapi cam tak best pulak nak letak tajuk Tiga Kemenangan Hari Semalam.. Semalam, sebelum keluar tu, sempat bukak lappy, dah namanya blogger tegar (tegar ke..agagaga) tak sah kalau tak bukak dulu sebelum keluar rumah.. Tapi sempat buka kejap aje ler.. Sekadar untuk publishkan komen, tengok kot2 ada yang urgent kan.. Sekali ternampak komen dari Fatin, gitau yang me menang dalam Contest Shoutbox Comey by Fatin Hanani..

Mula-mula ingatkan me lucky dalam cabutan bertuah, coz tidak mungkin me menang contest shoutboxnya itew..hihihi.. Sekali rupanya me adalah  top commenter bagi blognya.. Memang tak sangka..hihihi.. Thanks dear for the lovely gifts, banyak btol, siap ada bekas pencil, keychain dari Ganu, phone case dan top up RM5.. Tahniah juga buat semua pemenang..


Kalau nak tahu, Fatin Hanani ni, peramah, comey dan baik orangnya.. Kenal dengan Fatin ni pon, sebab dia suka join conway jugak..hihihi.. Blognya pon comey jaa, suka tengok.. Rasanya semua dah kenal ngan Fatin kan, tengok ajelah followernya tuh, tak lama lagi nak 1K dah tu..hihihi.. Jom berkenalan ngan Fatin di Princess Diary..

Balik-balik dari jenjalan, me bukak lappy, ada mesej dari Ekin, gitau result giveaway Saya Punya Pen Itu dah keluar.. Tengok-tengok, me adalah salah seorang pemenang bertuah.. Weee.. Thanks buat hubby Ekin coz sudi sebut no 22 yang bertuah itew.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..


Me kenal Ekin pon melalui conway juga.. Banyak jugak Ekin dah menang dalam conway ni.. Dalam giveawaynya yang pertama, me takde rezeki, tapi alhamdulillah, giveawaynya kali ni ada tuah..ngee.. Ekin ni pon peramah dan baik.. Jom berkenalan dengan Ekin di blognya, Aku Mula Menulis..

Pastu terperasan pulak, yang Jieda ada tinggal mesej juga gitau nak umum pemenang bagi giveaway Saya Nak Gelang Itu.. Tengok-tengok me tak bertuah, tak dapat gelang yang comey tu.. Tapiii, dengan murah hatinya Jieda nak bagi keychain bunga.. Yeayy, thanks dear coz sudi jugak bagi hadiah.. Tahniah buat Cute Mum dan Puan Bee coz dapat gelang yang comey tu, dan semua peserta... Ha, sesapa yang join tapi belum melapor diri, cepat2 melapor diri..

 

Me dapat copy sebahagian nama je.. Kenal ngan Jieda ni tersangatlah baru lagi, masa dia buat contest teka amount, tapi masa tu tak sempat nak join sebab pi holiday.. Jieda pon suka join conway jugak ni.. Siap ada blog khas lagi..hihihi..samelah kita.. Follower dia memang ramai, 1.5K lebih daa.. Ramai kan? Jom berkenalan dengan Jieda di blognya, Sepatah Kata..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

11 Comments
Comments

11 comments

Jan 16, 2011, 2:21:00 PM

wow 3 sekali tu..
tahniah

Jan 16, 2011, 4:14:00 PM

conway??

Jan 16, 2011, 7:58:00 PM

wah! TAHNIAH cikpuanhady..

Jan 16, 2011, 10:52:00 PM

salam

tahniah di atas kemenangan yang berganda itu :D

Jan 16, 2011, 11:35:00 PM

tahniah!!wah,menang 3 terus ni...
sy dah tak terkejar dah contest2 ni..byk sgt...hehe..

Jan 17, 2011, 1:08:00 AM

tahniah!... sekali menang 3 terus...

Jan 17, 2011, 1:29:00 AM

salam, tahniah krn dapat tiga hadiah sekali gus....hebat.

tq krn sudi komen n singgah serta jadi follower ke 600 blog Mazha 2010..

Jan 17, 2011, 7:00:00 AM

wow!!
tahniah, makin murah rezeki ni...
ehehehee

Jan 17, 2011, 11:18:00 AM

waa, memang luck betul cikpuanhady ni...hehe...tahniah!

Jan 17, 2011, 4:08:00 PM

tahniah.. kakyong pun dpt rezeki 2 GA tu.. ;)

Jan 21, 2011, 1:14:00 AM

@nana, jes, aanie, syira, ibu ayra, mie, atok & kakyong : thanks dear..

@nafisa : hihihi..conway tu sama cam cgl la..

@abhamz : thanks.. dan sama-sama..ngee..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...