Jan 7, 2011

Home » , » Kenkawan, jomlah vote saya..^_*

Kenkawan, jomlah vote saya..^_*

 ~Entri melekat 24 jam~

Hehehe, dengan muka tak malunya saya nak minta jasa baik uols untuk vote saya bagi contest Gambar Kenangan Percutian 2010.. Kalau nak tengok entrinya, leh klik sini.. Cara-cara untuk vote :

  • Klik link entri Deqlis di sini..
  • Mesti undi 2 peserta, kalau saya sorang je tak dikira ye..
  • Vote no. 26 (cikpuanhady, sayalah tu) dan another number..

Segala jasa baik uols saya dahulukan dengan ribuan terima kasih.. Muahhss!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Jan 7, 2011, 12:59:00 AM

dah vote kak...
gOd lUck kak..;)

Jan 7, 2011, 8:56:00 AM

Sis.. MJ dah vote.. :) Gud Luck ye..

Jan 7, 2011, 10:05:00 AM

dah vote ..aktif sungguh akk nih..

Jan 7, 2011, 2:00:00 PM

Dah vote ! LAgipun, n3 memang best kebabooo!!! :D

Jan 7, 2011, 8:15:00 PM

salam


datang untuk vote, nak kena baca lu.ngeee :D

Jan 10, 2011, 7:57:00 PM

@to all: waaa..terharunya..thanks dear..muahhsss..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...