Feb 21, 2011

Home » , , » Ada cadangan nama domain yang best tak?

Ada cadangan nama domain yang best tak?

Berikutan dengan entri Lagi Kemenangan di Bulan Februari, saya mendapat domain percuma selama setahun.. Wah, tak sangka yang akhirnya saya akan mempunyai domain sendiri..

credit

Tapi, skang ni saya konpius pulak, nak bagi nama apa.. Dalam fikiran saya sekarang ni adalah ceritaindahkami.com, tapi ada jugak terbaca yang seeloknya nama domain ni tak lebih dari 10 huruf.. Adakah perlu dipendekkan kepada ceritakami.com? Ataupun nama yang lain?

Uols ada cadangan tak?



Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

11 Comments
Comments

11 comments

Feb 21, 2011, 2:03:00 AM

better letak nama akak sendiri.. bru ada identiti..

Feb 21, 2011, 2:14:00 AM

buh je nama akak... hhee

Feb 21, 2011, 3:45:00 AM

taruk nama sdap2..kasi org sng ingat :)

wah tahniah dpt domain free hehehe

Feb 21, 2011, 9:02:00 AM

betul kak jgn pilih ejaan berbelit susah nk hingat kak...

Feb 21, 2011, 9:04:00 AM

guna nama sendiri, gabungan atau apa pun,
tapi biarlah yang lebih mudah, ringkas dan ada identiti :D

Feb 21, 2011, 9:17:00 AM

wah, bestnya...ada domain sendiri...
cikpuanhady.com ok gak kot....ke lebih 10 huruf gak??hehe...

Feb 21, 2011, 10:45:00 AM

aahh akak...ila setuju gak pendapat yg di atas....nama sendiri bagus gak......;-)certakami pun best jgk...;-)

Feb 21, 2011, 12:00:00 PM

yg pendek2 n senang igt ...

Feb 21, 2011, 3:11:00 PM

bestnya menang domain..nanti jgn lupa renew yer...hehe

Feb 21, 2011, 11:51:00 PM

has,
tahniah,
guna yg mudah & catchy..

cikpuanhady.. takut nanti org misspell dgn cikpuanhadi.. ;)

apa2 pun kalo dah selalu difofulerkan nama cikpuanhady.., sure org ingat...

Feb 23, 2011, 11:06:00 PM

@to all : thanks semua atas cadangan tu..sangat menghargai..muahss..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...