Jan 26, 2011

Home » , » Maila Vote Zahra..^_*

Maila Vote Zahra..^_*

Oleh kerana saya menjoinkan diri dalam Contest Baby Tido yang memerlukan undian dari anda, maka terbitlah entri sebegini dengan muka tak malunya.. Hehehe.. Sekali lagi, saya mohon jasa baik uols untuk sudi-sudikan diri vote Zahra.. 


Baru 15 hari ni.. Tido ala-ala senyum

Caranya senang aja, klik 'like' kat SINI (kat gambar tu).. Siap suda.. Saya dahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih.. ^_*


p/s : Kalau nak tukar-tukar like pon boleh..just leave your particular link..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

17 Comments
Comments

17 comments

Jan 25, 2011, 12:12:00 PM

vote zahra..
gud luck..

Jan 25, 2011, 12:58:00 PM

Tomeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyynyeeeeeeee dier !!!!!! Geram sesnagat... Nak satu gak !!! :)

Jan 25, 2011, 2:08:00 PM

alahiii cutenyaaaaaaaaaaa

Jan 26, 2011, 1:30:00 AM

alolololo comelnya tido cenyummm cenggitu..vote

Jan 26, 2011, 9:11:00 AM

dah vote...

good luck dear...

Jan 26, 2011, 9:37:00 AM

Salam dear.. wahh, Bby Zahra pon join contest baby tido yer..? Bby Danish kiter pun join tau..
meh la kita tukar2 vote...ngeee..

dear, lg satu nk jawab soklan awk tu kan.. yg contest tu base on gambar terbaik..sbb tu gambar tu sy minta para peserta edit sebaiknya.. jom join..!!

Jan 27, 2011, 2:19:00 AM

salam


dah vote dah

Jan 27, 2011, 10:52:00 AM

salam,dah vote....

nak dia boleh tak?comel sangat la,gerammmmm..

good luck!

Jan 28, 2011, 12:33:00 AM

@to all : thanks you so much..really appreciated..

@ros : me dah vote..

Jan 28, 2011, 3:07:00 AM

voted last few days already! good luck!

Jan 28, 2011, 10:15:00 AM

alahai sayang,auntie takde akaun FB,tp mmg LIKe hehe..good luck dear!~

Jan 28, 2011, 2:09:00 PM

dah vote for Zahra... muahhhhh

Jan 28, 2011, 4:39:00 PM

gudluk taw! :D voted !

Jan 29, 2011, 12:04:00 AM

fb xde dear..tapi suka! gud luck!

Jan 29, 2011, 12:09:00 AM

oh ya,follow u dear..follow me back k..tq..

Jan 31, 2011, 9:21:00 PM

@to all : thanks you so much..really appreciated..

Feb 4, 2011, 8:42:00 PM

dah vote ;)

klik2 HB

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...