Jan 13, 2011

Home » , » Salam perkenalan buat blogger baru

Salam perkenalan buat blogger baru

Kali ni saya mahu menyertai segmen yang dibuat oleh SJ. Segmen ini bertujuan untuk kenal mengenal antara satu sama lain, tak kisah samada blog baru mahupun blog lama..hihihi..

Asal Usul Nama Blog
Blog ini diberi nama Notre Belle Histoire (ini bahasa French) yang bermaksud our beautiful stories, ataupun cerita indah kami bersempena dengan tujuan utama blog ini diwujudkan, iaitu untuk mengabadikan kenangan yang terindah (ecece..yang tak terindah mungkin turut dicoretkan juga..) dalam hidup kami sebagai tatapan di hari muka nanti..

 Mengapa Suka Berblog?
Hmm, selain dari dapat mengabadikan kenangan dalam hidup kami sekeluarga, melalui blog juga dapat menambah pengetahuan dan kenalan, selain tu mengeratkan tali perhubungan walaupun.. Kan best tu? Selain itu, dapat meluahkan pendapat dengan bebas tapi adab2 dan etika seorang blogger mestilah dijadikan panduan..

Azam Terhadap Blog?
Wahh..azam terhadap blog ek? Kuikuikui..ape ek? Hmm, semoga prestasi blog ini bertambah baik dan baik dan baikkk.. Juga, semoga blog ini dapat menjadi salah satu blog kegemaran ramai selain daripada memberi input-input yang berguna pada uols..

Jadi, salam perkenalan dari kami sekeluarga dan semoga uols enjoy membaca blog kami ini, dan semoga sedikit sebanyak blog kesayangan kami ini memberi input & manfaat kepada anda semua.. Kalau uols nak join segmen yang besh ni, jom klik sini laju-laju..Saya nak tag

Mama Adam
Lynn
Ekin
Puan Bee
Atok


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

7 Comments
Comments

7 comments

Jan 13, 2011, 9:07:00 PM

yuhuu.. thanks sebab ambil berat.. fara dah ok.. mm.. macam best je, nanti nak join la segmen ni..

Jan 13, 2011, 9:08:00 PM

salam has,

Lama tak dengar berita, kak kena demam denggi, tu yg lama x bw ke blog has!Masuk wad hampir seminggu!

Jan 13, 2011, 11:32:00 PM

dok kat prncis ke? Je mapel Shahjihan~ lalla...

bonjour!

Jan 14, 2011, 1:07:00 AM

salam

joint2 jangan tak joint :D

Jan 14, 2011, 10:12:00 AM

Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

Jan 14, 2011, 12:57:00 PM

dtg sini !!!!!!!!!!!!!!!!!
nyahaha
slm kenal kenal :)

Jan 20, 2011, 11:55:00 PM

@fara : glad u dah ok..jomlah join..

@teratai : la, yeke kak..ingatkan akak bz ngan sekolah..

@sj : takla..kat swiss..bonjour!!

@syira : hihihi..jom..jom..

@bay : alahai..tu sama ngan networked blogs ke? agaggaa..

@dhiya : salam kenal juga..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...