Jan 25, 2011

Home » , » Bloglist IX

Bloglist IX

Yiihaaa, kali ni dengan sepantas kilatnya saya mahu menyertai Bloglist IX.. Saya memang suka masuk bloglist nih, tak kisahlah blog baru ataupun blog lama.. 

Kalau ada yang nak exchange bloglist dengan saya pon boleh saja, let me know kat box komen yer, kalau kat shoutbox takut saya terlepas pandang pulak.. Dan kalau ada yang dah letak blog baru saya ni kat bloglist uols, tapi blog uols takde pon kat bloglist saya, gitau aja.. Dengan sepantas kilat saya akan taruk..hihihi..

Ok, saya dah lari dari tajuk.. Kalau uols juga mahu join, klik sini laju-laju kay.. Saya nak tag Atok dan Ekin. Selamat hari Selasa, dan semoga hari ini lebih baik dari hari semalam.. Chowww..
 
Blog Name : Notre Belle Histoire
Jantina : Mix..hahaha.. Ok, ada 2 penulis, nak tau tengok sini..
Blog Url : http://ceritaindahkami.blogspot.com/



Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Jan 25, 2011, 10:03:00 AM

salam...

cikpuanhady,

sori lar saya br sempat nak polo-mempolo... kita samalah... saya nyer stail pon akan letak seme folower dlm bloglist saya...

skang nih tgh gigih kumpul dulu.. sbb lps wat Lucky No. hari tu terus bz... tak sempat nak catch-up seme org...

Jan 27, 2011, 12:30:00 AM

@axelida : hihihi..kan..kan, senang nak bw nanti..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...