Jan 27, 2011

Home » , , » Lagi RM7.98 Untuk Cash Out Churp Churp

Lagi RM7.98 Untuk Cash Out Churp Churp

Ha..percaya tak uols kalau saya gitau lagi RM7.98 nak cash outkan earning Churp Churp ni? Percaya tak? Whattt, ada yang tak percaya? Huk aloss..

Tak menjadilah prank yang saya buat..ekekeke.. Yer, bukan RM7.98 lagi untuk cash out, sebaliknya earning Churp Churp saya baru RM7.98.. Lagi RM92.02 baru boleh cash out.. Hohohoho, entah bila la tuh.. Tapi bak kata pepatah, sedikit-sedikit dahulu, lama-lama jadi bukit (err..betul ke ek..) Tapi sekali dapat cash tu, fuhyoo, dapat RM100 tuuu, nak beli ape ek? (berangan dulu..)


Ha, kalau uols belum join lagi Churp Churp ni, cepat-cepatlah join.. Senang aja nak join, yang penting ada akaun Twitter dengan Facebook, especially Twitter.. Kalau nak tahu apa itu churp Churp dan cara untuk join, leh tengok entri Jom Bertwit-twit dan Berchurp-churp.. Dan buat uols yang dah join, tapi masih blur-blur cemana nak buat assignment yang diberikan, leh tengok Tutorial Churp Churp ini..

Bagi yang ingin merebut peluang untuk memenangi hadiah sehingga RM40K, jom cepat-cepat join Jam-Pack Milo Fuze ini.. Klik link di bawah ni laju-laju.. 


Selain dari tu, bagi uols yang pentingkan Gaya Hidup Sihat boleh juga mengambil ujian di bawah ini untuk mendapatkan panduan mengenai pemakanan dan gaya hidup yang sihat..


Jadi, apa tunggu lagi, bersegeralah join Churp Churp, sekurang-kurangnya dapat juga side income kan.. Nak lagi menambahkan duit saku uols, jom join juga HeartBeat.my ini.. Kalau nak tau mengenai heartBeat.my ni, godek-godek saja entri saya di bawah label HeartBeat.my..


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Jan 27, 2011, 1:47:00 PM

mcm best ja..ila xbuat pun..nanti ila free nak gobek2 la benda alah neh...hehhe

Jan 27, 2011, 2:36:00 PM

Semoga cepat sampai rm100..ngee

Jan 27, 2011, 4:24:00 PM

saya pny churp2 pun lmabatnya nk cash out..baru rm11++

Jan 27, 2011, 4:48:00 PM

sy x aktif pn churpchup tu...huhu..wat youthsays jer..


p/s: bloglist tu dh trima, cuma sy x publish lagi..sori lambt skit...

Jan 27, 2011, 5:24:00 PM

sabor je lah..hikss!

Jan 31, 2011, 10:38:00 PM

@to all : ngeee..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...