Tutorial

Ini merupakan himpunan2 tutorial yang diperolehi dan disimpan untuk rujukan di masa hadapan. Feel free to try them.. ^_^

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Jun 13, 2011, 6:10:00 PM

thnx utk info yg berguna...^_^

Dec 3, 2011, 10:59:00 AM

Kak, myra nak cari tutorial letak button tweet dengan share tp tak jumpa :(

Dec 25, 2011, 8:39:00 PM

singgah sini layan tutorial jap ^^

Dec 28, 2011, 4:40:00 AM

@teaqarh : glad to know.. ;)

@mj : kat blog http://myapeapeaje.blogspot.com/ dah ada.. kat blog ni baru sempat buat fb like..tapi tak sempat list kat sini..mj klik aje label tutorial kat sidebar..

@dian : thanks..

Dec 28, 2011, 5:01:00 PM

cam ner nak highlightkan admin punya komen mcm Cik Puan Hady punya ni ya (for threaded comment)?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...