Jan 6, 2011

Home » » Yeayy.. Me Menang Cetot Outlet Contest!

Yeayy.. Me Menang Cetot Outlet Contest!

Wahh, tak sangka yang me adalah one of the winners bagi Cetot Outlet Contest.. Thanks buat puan penganjur yang sudi memilih my slogan tu untuk memenangi tempat yang ke 4.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain, especially Nana yang me kenal, memang tegar join conway dan memang sokmo menang ni..hihihi..


Daripada slogan tu, uols leh agak kan apa yang dijual kat sini.. Malah, corset Premium Beautiful turut dijual di outlet ini.. Jadi apa tunggu lagi, jom usha Cetot Outlet sekarang juga..


p/s : Nana, me tegar ke join conway? Hihihi..rasanya tak setegar u dear.. Dalam proses untuk menjadi tegar gak ni, like u..hihihi..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Jan 6, 2011, 12:05:00 PM

Thniah ye... :)

Jan 6, 2011, 12:21:00 PM

heheheh tegar la juga..
pendek kata seme contets, GA & lucky draw sure ada kt blog ni hehehe
tahniah ek...

Jan 6, 2011, 12:48:00 PM

tahniah atas kemenangan sis....
oh yer!mmg best kalo blog kita direview...

Jan 6, 2011, 2:17:00 PM

waaa thank you for the entry.. ala2 promote gitu.. muah2. nanti cetot bank in ye.. now nak g checkup pregnancy.. hehe

Jan 6, 2011, 5:57:00 PM

wah bestnya menang. congrats dear! :-)

Jan 6, 2011, 11:14:00 PM

@myra, lynn, mamakembar3 : thanks dear..

@nana : yeke dear..hihihi..thanks..

@cetot : glad u like it..thanks..

Jan 7, 2011, 1:08:00 AM

alhamdulillah rezeki..
tahniah dear.. :)

Jan 10, 2011, 11:54:00 PM

@ahs : thanks dear..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...