Jan 2, 2011

Home » , , » Senarai Bloglist Belle of December

Senarai Bloglist Belle of December

Seperti yang dimaklumkan dalam Belle of The Month, ini adalah kali terakhir pengiraan berdasarkan blog Ma Belle Conway, dan selepas ini akan berdasarkan blog Notre Belle Histoire sebagai blog utama kami. Seperti yang diketahui, cik Suzie telah dinobatkan sebagai Belle of December.. Tahniah buat Suzie.. Dan jangan tak tahu, cik Suzie juga menjuarai Belle of November.. Bravo dear!!!

credit

Berikut adalah Top 3 bagi pengomen tegar bagi blog Ma Belle Conway bagi jumlah kiraan bulan November & Disember, dan Top 3 dari carta Top 10 Members bagi blog Ma Belle Conway mengikut perbezaan jumlah visit terbanyak antara bulan Disember dengan November (ada sape2 yang penin dengan statement ni..hahaha)..

Carta Paling Kuat Ngomen dijuarai oleh :
  1. Suzie
  2. Ardini Humaira
  3. Fatin Hanani

Carta Paling Kuat Skodeng dijuarai oleh :
  1. Suzie
  2. Nadia
  3. kak Yon

Tahniah buat uols dan terima kasih kerana turut memeriahkan blog Ma Belle Conway dengan komen2 yang memang de' best lah, dan tanpa jemu melepak di blog Ma Belle Conway.. Muahss berbijik-bijik kat uols.. Sayang uols ketat-ketat la..agagaga..


p/s : Untuk Nadia dan Suzie, akak tak buat2 lagi award utk hangpa..tunggu na..agagaga.. Ke ada sape2 yang baik hati nak tlun designkan? Miahaha.. 

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Jan 5, 2011, 12:31:00 AM

THKS KAK.suzie pon rindu nk berblog..tunggu msa sesuai..gud luck dlm berblog..nmpk nya suzie xdpt nk jd juara carta dh pas ni.uwaa..myb next next month.hihi tc zahra T_T

Jan 7, 2011, 1:02:00 AM

@suzie : take care tau dear..tp jgn lama2 sangat menyepi..hihihi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...