Dec 5, 2011

Home » » Bloglist Setahun Dari Anastasyea

Bloglist Setahun Dari Anastasyea

Yiihaaa, kali ni dengan sepantas kilatnya saya mahu menyertai Bloglist Anastasyea. Saya memang suka masuk bloglist nih, tak kisahlah blog baru ataupun blog lama.. 

Kalau ada yang nak exchange bloglist dengan saya pon boleh saja, let me know kat box komen yer, kalau kat shoutbox takut saya terlepas pandang pulak.. Dan kalau ada yang dah letak blog baru saya ni kat bloglist uols, tapi blog uols takde pon kat bloglist saya, gitau aja.. Dengan sepantas kilat saya akan taruk..hihihi.. 
 
Ok, saya dah lari dari tajuk.. Kalau uols juga mahu join, klik sini laju-laju kay.. Tapi sebelum tu, ini dia print screen yang Anastasyea nak.. Me dah klik like, share, tweet dan dah +1.. Good luck tau, semoga tercapai gadget impian tu..
 
 

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Dec 5, 2011, 2:32:00 PM

ahaa bee pun dah letak bloglist has ..

Dec 5, 2011, 2:45:00 PM

blog LR dah ada dalam list CPH :).. blog CPH pon dah ada dlm list LR

Dec 6, 2011, 8:19:00 AM

Gadget Impian ni nak kena bersaing dengan Top Blogger.. :-)
Takpela berusaha kan..

Dec 6, 2011, 8:19:00 AM

Oh ya, Good Luck kak Has :)

Dec 6, 2011, 8:19:00 AM

Kak Has chit chat awal tu yg tak sempat kita nak berbalas ;)

Dec 6, 2011, 8:20:00 AM

Myra tak tgk lagi citer Ombak Rindu tu kak :)

Dec 7, 2011, 8:41:00 AM

Salam Kak Has.. sihat? :)

Dec 15, 2011, 12:46:00 AM

@bee, lida : thanks..

@mj : takpe..nak kata sihat, tak sepenuhnya..huhu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...