Jan 12, 2011

Home » » Apa Ada Dengan 11111

Apa Ada Dengan 11111

Hehehehe..nak jugak wat entri mengenai 11111 ni.. Ok, apa yang ada dengan 11/1/11 ni? Hmm, kalau ikutkan semalam adalah hari yang biasa sahaja, kecuali Mr. Hadi tak gi lab, sebaliknya buat kerja dari rumah sahaja.. Bukan kerana semalam cuti macam negeri Johor, bukan..bukan.. Tapi sebab dia stay up sampai kul ?? (err..tak pastilah kul brape sebab me dah tdo tak sedarkan diri..kikiki) tengok final American Football.. 

Benda yang nak distorykan adalah, walaupun me hanya sempat berblogwalking ke beberapa blog sahaja, maklumlah Mr Hadi ada kat rumah kan..kuikuikui, me terperasan yang me bertuah dalam  Lin Azlina 2nd GA Riang Ria, dan bakal mendapat ole-ole dari Melaka ataupun Kuantan.. Best nii, sape nak bagi hadiah free2 kan..hihihihi.. Actually Lynn umumkan pada 10/1 tapi me baru terperasan pada 11/1.. Sib baik sempat melapor diri, kalau tak melepas sudaa..hihihi.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..

 
Yang me suka sekali, background dan header blog Lynn sangat comeyy sekali, kemas pulak tu.. Dan Lynn adalah salah seorang yang tegar join conway jugak ni.. Banyak dah Lynn menang hasil dari join conway nih.. Jom berkenalan dengan Lynn di Ini Blog Lynn..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Jan 12, 2011, 9:13:00 AM

tahniah menang contest...ole-ole ape agaknye yer..jgn lupe kongsi tau..hehehe (in your next N3)

Jan 12, 2011, 9:53:00 AM

tahniah!!! sy pun terlupa nak bgtau...huhu..adeih, sori...nasib baik sempat...

Jan 12, 2011, 12:19:00 PM

alamak...ada entri rupanya pasal ni...hehe..tq sgt2...saya xde kejer nak buat,join ga jerla..anyway..tq yer sudi join...

Jan 16, 2011, 8:08:00 PM

@hadina : hihihi..tulah, excited jugak ni nak tau..hehe..insyaAllah..

@aanie : hihihi..takper dear..thanks..

@lynn : hihihi..terlupa nak gitau yg me buat entry..kuikui

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...