Jan 13, 2011

Home » » Semua Pemenang | Semua Dapat Hadiah!!

Semua Pemenang | Semua Dapat Hadiah!!

Hihihihi..tulah, kekadang kita taktau rezeki join contest dan giveaway kan.. Kalau dah ada rezeki tu, takkan ke mana.. Even dengan hanya join semata, layak untuk dapat hadiah.. Tak ke best tu?

First, me join New Year Giveaway, memula ingatkan puan penganjur akan pilih the best wishes, tapi sekali puan penganjur bagi kat semua yang join.. Sungguh murah hati.. Thanks buat puan penganjur kerana sudi bagi Setem Korporat Eksklusif sempena Sambutan Jubli Intan TLDM kat semua peserta.. Tahniah juga buat kesemua peserta..


Ini adalah kali ketiga puan penganjur membuat giveaway, tetapi dah dua kali puan penganjur memberikan hadiah kepada semua peserta.. Best kan? Kalau nak berkenalan dengan puan penganjur yang baik hati ni, jom singgah di Corat Coret Key Pho Chee.

Contest kedua, me join Teka-Teki Teka-Tekuk @ Cerita Ceriti Ibu Ayra..hihihi.. Kalau nak tahu, tekaan me langsung tak mengena, tapi ada sipi-sipi mengena tang tangan.. Dan takde sorangpon yang meneka dengan tepat.. Jadi, puan penganjur aka Ibu Ayra telah bermurah hati untuk bagi hadiah kat semua peserta.. Wihhuuu.. Thanks Ibu Ayra, apelah agaknya ek hadiah yang akan diberi nanti? Dan tahniah buat kesemua peserta..


Hihihihi..memang lain dari yang lain.. Takleh nak pikir yang tu.. Yang me teka tu pon kes anak sedara peel camgitu.. Bermula dari Aqim, Mursyid, Aqilah sampailah ke Atiqah.. Suka bebenau gentel telinga dan siku orang..hihihi.. Kalau uols nak tahu, Ibu Ayra ni pon suka join conway gak ni, banyak jugaklah yang Ibu Ayra dah menang.. Tak cayer, leh tengok kat Cerita Ceriti Ibu Ayra..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Jan 13, 2011, 8:44:00 AM

Thniah ye.. :) Bestkan join CGL nie.. Menang kalah belakang kira.. =)

Jan 13, 2011, 8:46:00 AM

tahniah... *_*

Jan 13, 2011, 8:56:00 AM

tahniah..rezeki di thn baru :)

Jan 13, 2011, 9:20:00 AM

salam, tahniah sbb dapat byk hadiah....t kasih krn nak follow Mazha 2010 tp tak boleh sbb tgh tukar domain ke .com...

Jan 13, 2011, 11:48:00 AM

has, tq sudi join... and thanx jugak coz promote blog ros kat sini...

Jan 17, 2011, 12:31:00 AM

@myra : tulah pasal..kalau ada rezki tak ke mana kan..

@nm02 & suziey : thanks..

@abhamz : thanks..oo, sebab tu ke, pttla..

@ibu ayra : hihi..glad u like it..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...