Jan 15, 2011

Home » » Percutian Kami Tersenarai dalam carta Top 13

Percutian Kami Tersenarai dalam carta Top 13

Yeayyy, percutian kami ke Paris, Isle de France tersenarai dalam carta Top 13 bagi contest Gambar Kenangan Percutian 2010 yang dianjurkan oleh Deqlis.. Thanks buat puan penganjur kerana sudi memilih percutian kami tu untuk menjadi Top 13 dan terima kasih kepada uols yang sudi vote percutian kami tu.. Muahhsss berbijik-bijik kat uols.. Tahniah juga buat kesemua Top 13 bagi contest ini, kalau nak tengok boleh klik kat sini..


Memang sengit sungguh, semua entri yang terpilih ni memang best semuanya.. Saya yang baca entri diorang ni, dah naik pening nak pilih yang mana satu.. Berdebar jugak menunggu keputusan akhir nanti.. Moga-moga ada rezeki untuk kami..hihi..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Jan 15, 2011, 7:54:00 AM

nice..semoga berjaya..:)

Jan 21, 2011, 12:36:00 AM

@edy : thanks bro..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...