Advertise Here

1. Bagi yang berminat untuk beriklan di blog Notre Belle Histoire ini, berikut adalah rekod unique visitor yang paling latest..


Jumlah keseluruhan unique visitors dalam seminggu adalah 4585 dan jumlah page views adalah 6913.


Jumlah keseluruhan unique visitors dalam sebulan adalah 20091 dan jumlah page views adalah 30081.


Lebih dari 91% pengunjung blog ini datangnya daripada Malaysia


2. Manakala pencapaian blog ini dari segi Alexa Ranking dan PageRank pula adalah seperti berikut


Check PageRank



3. Pakej ruang iklan yang dioffer di blog ini adalah pakej Premium (P) & pakej Standard (S).

PAKEJ PREMIUM 1
 
  • Lokasi banner antara Menu Bar dengan Post Entry
  • Harga RM10/bulan, jika sewa EMPAT bulan FREE sebulan (banner + 1 entri promosi)
  • 1 entri promosi/bulan - sila sediakan sendiri text promosi & max 3 gambar (size x-large) atau 4 gambar (size large) *kalau nak saya yang sediakan, ada caj tambahan
  • Banner bagi pakej ini akan diletak dalam post entri secara bergilir-gilir 
  • List blog akan diletakkan dalam Bloglist Must Visit di sidebar

PAKEJ PREMIUM 2
 
  • Lokasi banner antara Menu Bar dengan Post Entry
  • Harga RM15/bulan, jika sewa EMPAT bulan FREE sebulan (banner + 1 entri promosi)
  • 2 entri promosi/bulan - sila sediakan sendiri text promosi & max 3 gambar (size x-large) atau 4 gambar (size large) *kalau nak saya yang sediakan, ada caj tambahan
  • Banner bagi pakej ini akan diletak dalam post entri secara bergilir-gilir 
  • List blog akan diletakkan dalam Bloglist Must Visit di sidebar

PAKEJ PREMIUM 3
 
  • Lokasi banner antara Menu Bar dengan Post Entry
  • Harga RM20/bulan, jika sewa TIGA bulan FREE sebulan (banner + 1 entri promosi)
  • 3 entri promosi/bulan - sila sediakan sendiri text promosi & max 3 gambar (size x-large) atau 4 gambar (size large) *kalau nak saya yang sediakan, ada caj tambahan
  • Banner bagi pakej ini akan diletak dalam post entri secara bergilir-gilir 
  • List blog akan diletakkan dalam Bloglist Must Visit di sidebar

PAKEJ PREMIUM 4
 
  • Lokasi banner antara Menu Bar dengan Post Entry
  • Harga RM25/bulan, jika sewa TIGA bulan FREE sebulan (banner + 1 entri promosi)
  • 4 entri promosi/bulan - sila sediakan sendiri text promosi & max 3 gambar (size x-large) atau 4 gambar (size large) *kalau nak saya yang sediakan, ada caj tambahan
  • Banner bagi pakej ini akan diletak dalam post entri secara bergilir-gilir 
  • List blog akan diletakkan dalam Bloglist Must Visit di sidebar

PAKEJ STANDARD
  • Lokasi banner di sidebar antara Ma Belle Shoppe & Popular Post
  • Harga RM5/bulan
  • Banner bagi pakej ini akan diletak dalam post entri secara bergilir-gilir

4. Ada 3 pakej bagi selain daripada banner yang dioffer di blog ini iaitu Pakej Feed Blog, Pakej Advertorial Post Write Up & Pakej Link Text.

Pakej Feed Blog 
  • contoh boleh tengok feed Ma Belle Shoppe di sidebar
  • harganya adalah RM10/feed/month.
  • Tempat adalah terhad (mungkin 1-2 blog sahaja), sapa cepat dia dapat.
  • Banner bagi pakej ini akan diletak dalam post entri (entri hari Jumaat sahaja) secara bergilir-gilir 

Pakej Advertorial Post Write Up
  • harganya adalah RM20/post + sticky selama 24 jam + FREE ruang iklan di pakej P selama sebulan
  • List blog akan diletakkan dalam Bloglist Must Visit di sidebar
  • Banner bagi pakej ini akan diletak dalam post entri secara bergilir-gilir

Pakej Link Text in post/entry (iaitu teks iklan diselitkan dalam entri),
  • RM7 untuk 10 post/entri
  • RM13 untuk 20 post/entri
  • RM18 untuk 30 post/entri

5. Ruang iklan adalah first-pay first-serve basis. Setelah pembayaran dibuat, barulah banner iklan akan diletak. Uols boleh pilih nak transfer to Cimb ataupun Maybank.

6. Format untuk semua banner iklan adalah jpg, gif, gif animated or png. Flash tidak diterima. Kalau takde banner, saya boleh buatkan animated banner, contohnya macam kat bawah ni (yang simple aje la..) dengan caj RM3 sahaja..



Alang-alang me tampal banner ni, sapa2 nak tukar banner suka sama suka, gitau ek..


7. Berminat? Boleh hubungi saya di hazurah@gmail.com

8. Semua pengiklan secara automatik mendapat ruang tapak iklan di blog Ma Belle Shoppe secara PERCUMA

9. Bagi penyewa ruang iklan di blog Belle, meh tengok tempoh uols beriklan, klik SINI

10. Bagi penyewa ruang iklan yang renew contract, akan mendapat 10% diskaun.

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

1 Comments
Comments

1 comment

Dec 23, 2012, 8:42:00 PM

salam kenal,jmput follow kmbali :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...