Jan 3, 2011

Home » » My Triple Plus One Winnings!!!

My Triple Plus One Winnings!!!

Yeayyy, permulaan yang amat memberangsangkan untuk tahun baru, tahun 2011.. Semoga tahun ini akan lebih baik dari tahun-tahun lepas.. Baru perasan, me tak buat pon entri tahun baru ek.. Hehehe, satunya, sebab kan dah sambut tahun baru Islam hari tu.. Satu lagi, mode bercuti tak habis lagi, jadi mood untuk berblog masih ala-ala merangkak lagi..agagaga..

Oh ya, berkenaan dengan tajuk.. Buka-buka blog hari ni, dapat mesej dari Aanie aka Mama Adam dan puan penganjur Contest Teka Harga Kerusi Malas Mummy Maira aka Hezrina yang gitau me menang dalam contest ni.. Memula ingatkan berjaya meneka..hikhik.. Rupanya tekaan me jauh tersasar..agagaga.. Tapi, me adalah one of the winners dalam slogan terbaik.. Thanks buat hubby Hezrina & kenkawan yang memilih my slogan untuk memenangi slogan terbaik dari yang terbaik..agagaga.. Thanks juga buat Mummy Maira coz sudi bagi 2 hadiah.. Tahniah buat semua pemenang..


Kalau nak tahu, blog Mummy Maira aka Hezrina ni banyak info mengenai breastfeeding.. Banyak yang uols leh dapat input2 berguna, dari teknik penyusuan sampaila ke gadget untuk pam. Me memang kagum ibu-ibu yang sanggup bangun tengah malam dan ikut schedule betul-betul untuk pam susu.. Hope bila me dah kerja & ada baby nanti, me akan tergolong dalam superb mom camgini..Jadi, apa tunggu lagi, jom terjah blog My Little Huney Dew..

Dalam me duk nak reply komen kenkawan, me ternampak yang me adalah one of the lucky winners dalam Baby with Bottle Giveaway.. Wahh, sungguh tak sangka sebab payah bebenau me nak lucky guna random generator nih.. Thanks buat puan penganjur aka Cute Mum yang telah bermurah hati untuk tambah jumlah pemenang coz Cute Mum berjaya memenangi Top Referral dan tahniah buat pemenang2 yang lain..


Rasanya semua dah kenal Cute Mum kan, memang hardcore join conway nih..hihihi.. Memang banyak yang telah Cute Mum menang dalam conway ni.. Awal tahun ni aje dah lebih dari 5 kemenangan..cayolah dear!!! Jom amik aura kemenangan Cute Mum sikit, mana tau pasni tersangkut gak untuk menang mana-mana conway..hihihi..

Ketiganya, dalam duk berblogwalking tu, ternampak yang me adalah one of the conso winners bagi Contest Sayangi Mata Anda @ Hikayat Marhaen Kacak.. Wee..sukanya!!! Thanks buat tuan penganjur aka Marhaen Kacak coz sudi pilih my entri untuk memenangi hadiah berupa voucher bingkai bercuma rm88, kad privilege dan voucher diskaun RM60.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..

banyak lagi nama pemenang, tak dapat nak tunjuk semua..

Seperti my entry tu,  blog Marhaen Kacak ni bukan sekadar blog, banyak info mengenai kesihatan mata dan penglihatan. Kalau ada apa-apa pertanyaan mengenai mata, spek atau cl, boleh saja ajukan kepada pemilik blog ini kerana beliau adalah seorang Optometrist.. Jadi, apa tunggu lagi, terjahlah blog Hikayat Marhaen Kacak sekarang juga..

Ok, dah habis untuk entri kemenangan pada tahun baru ini.. Yang plus one ni pulak adalah pada tahun 2010, tapi oleh kerana me pi bercuti haritu, me baru je dapat tahu yang me adalah one of the lucky readers blog Ardini Humaira.. Thanks Dni coz sudi bagi hadiah kat semua pembaca blog Dni.. Cayolah, sikit punyer ramai ni pembaca blog Dni.. Kalau uols adalah Dni's fan, lekas2 gi blog Ardini Humaira, mana tau kot2 terselit nama uols..hihihi..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Jan 4, 2011, 12:02:00 AM

wah..congrats dear...banyak menang harini...:)..semangat!!

Jan 4, 2011, 6:20:00 AM

salam dtg skodeng...hihi..

tahniah2x byk menang last year..
deqlis aktif berblog dlm bulan okt 2010...ada menang pun 1 jer..hihi.
tgh tunggu adiah jer...surprize tak tau apa hihi... pepun gud luck yer..:-)

jom visit my blog contest hihi -->
DEQLIS GA & CONTEST

miahahaha..

Jan 4, 2011, 9:07:00 AM

tahniah... banyak menang tue... rasanya dah berapa org kata me hardcore join conway... betul ke? hehehe..

Jan 4, 2011, 10:31:00 AM

wah blehlah berazam lagi tuk tahun baru nih untuk menang lagii banyak contest=)

tq sudi wat entry n promote blog kite=)lap lap u k...terharu nih...tq gak sudi join contest

Jan 7, 2011, 1:00:00 AM

@aanie : dear pon bnyk menang jugak kan..hihihi..

@deqlis : thanks dear..dear pon bnyk gak menang..me dah follow dah..

@cute mum : hihhi..memangpon dear..

@hezrina : hihihi..semoga masih mulot hezrina..glad u like it..

Jan 11, 2012, 11:15:00 AM

tahniah Has... triple winning.. sonok bangat tu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...