Jan 20, 2012

Home » , , » Jom Dapatkan Telekung Percuma Dari Telekung Thaiyibah

Jom Dapatkan Telekung Percuma Dari Telekung Thaiyibah

Kenkawan, nak mitak jasa baik uols klik & like kat SINI.. Thanks!

Uols tercari-cari telekung yang sedap dipakai, selesa & tidak panas, serta dijamin akan kebersihan dan kesuciannya? Jom dapatkan Telekung Thaiyibah yang sememangnya berkualiti tinggi dan harganya berpatutan pula..


Telekung Thaiyibah ni ada 2 jenis kain tau, satunya jenis jersey dan satu lagi jenis cotton. Untuk kedua-dua jenis kain ni ada 4 size, dari saiz M hinggalah kepada saiz XL, kiranya sesuai untuk semua golongan.

Syarikat Telekung Thaiyibah adalah 100% hak milik bumiputera dan Telekung Thaiyibah merupakan produk buatan Malaysia, yang mana proses menjahit dikendalikan oleh orang Islam, sebab tulah mereka boleh menjamin kebersihan telekung ini, barulah kita sebagai pengguna, dapat memakai tanpa was-was.

Saya cadangkan telekung ini diberi nama Telekung Tahira. Kenapa saya berikan nama Tahira ini? Satu, kerana maknanya iaitu murni ataupun bersih, yang sangat sesuai dengan produk ini yang dijamin kebersihannya, dan kedua, nama ini yang bermula dengan huruf T yang diilham dari nama syarikat. Manakala sebab utama saya mahukan telekung ini adalah kerana saya tertarik dengan telekung ini yang simple & tiada corak yang menggoda mata, di bahagian kepala hingga dada dijahit dengan 2 lapisan jadi tak perlu risau nampak bayang-bayang leher, malah saya tak perlu memakai anak tudung,  and last but not least, ianya percuma.. 

Jom dapatkan telekung percuma dari telekung Thaiyibah, klik aje banner kat bawah ni..



p/s : Apa kriteria uols dalam memilih telekung ek? Meh share kat sini..


Jom singgah ke :
Corset Kesihatan
Nak difeaturekan kat sini, klik SINI

Nak mitak jasa baik uols klik & like kat SINI.. Thanks!

Nak insentif tunai, Klik SINI 

Mencari iPhone 4s & plan yang affordable, Klik SINI

Hooked on FB? Here's an unlimited plan & it's dirt cheap, Click HERE  

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Longchamp New Year Sale,  Click HERE

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

32 Comments
Comments

32 comments

Jan 20, 2012, 11:22:00 AM

sy mmg peminat telekung kak ... ni kira contest/GA ke ...

kriteria sy utk tlekung , mestilah labuh , kain bergetah (malas nk ikat2) , dan bersulam .. hehe

Jan 20, 2012, 2:18:00 PM

:)

Jan 20, 2012, 9:59:00 PM

@Ummi Hanie ha'ah, contest ni..jomla join..

Jan 20, 2012, 10:00:00 PM

@eB ezrin ;)..hihi..

Jan 21, 2012, 2:26:00 AM

saya dah like gambor puan haddy..

Jan 21, 2012, 10:43:00 AM

good luck

Jan 22, 2012, 4:17:00 AM

GOOD LUCK..

Jan 23, 2012, 6:05:00 AM

Umm , GOOD LUCK eh (:
dpt Telekung RM85 percuma!!
Perghhh

Jan 23, 2012, 1:02:00 PM

gudlak..nk join tapi maleh doh nak buat entri...hehe

Jan 24, 2012, 11:44:00 AM

GOOD LUCKY!! DEAR...

Jan 24, 2012, 1:23:00 PM

nak yang tak jarang dan tutup segala yang perlu :D

Jan 24, 2012, 4:31:00 PM

Good luck ye kak :)

Jan 27, 2012, 12:13:00 PM

good luck kak....telekung tu mmg cantik,sesuai nama tahira....lagi cantik jika kita guna untuk solat,bukan setakat dibiar dalam lipatan.betul x?

Jan 27, 2012, 12:20:00 PM

good luck :)

Jan 28, 2012, 11:32:00 AM

telekung smua begetah ea kat pale??mesti puas ati

Jan 28, 2012, 11:58:00 AM

kriteria telekung saya ,

labuh , kain bergetah ketat , senang nak lipat dan di bawa kemana2 hehehe

Jan 28, 2012, 6:46:00 PM

tidak terlalu nipis dan tak banyak kerawang..:)

Feb 2, 2012, 2:33:00 AM

@fieda thanks dear..

Feb 2, 2012, 2:34:00 AM

@Lelord thanks dear..

Feb 2, 2012, 2:34:00 AM

@fieda thanks.. ;)

Feb 2, 2012, 2:40:00 AM

@Nur Anisah tu lah, kalau dapat memang besh..

Feb 2, 2012, 2:41:00 AM

@Lin Azlina thanks.. jom join..

Feb 2, 2012, 2:42:00 AM

@Cik Rose Cute thanks dear..

Feb 2, 2012, 2:48:00 AM

@nurmujahidah betul2..tu yang penting tu..

Feb 2, 2012, 2:48:00 AM

@Myra Jay thanks mj..

Feb 2, 2012, 2:49:00 AM

@ecadwinkyasha betul sesangat..

Feb 2, 2012, 2:49:00 AM

@mrs.BuLLat ha'ah, kiranya takyah pakai serkup dah..

Feb 2, 2012, 2:49:00 AM

@Cik Nabieyla thanks dear..

Feb 2, 2012, 2:50:00 AM

@puanbee senang nak lipat tu yang penting tu..

Feb 2, 2012, 2:50:00 AM

@shidasyakirin ooo, tak suka yang banyak kerawang ek..

Feb 11, 2012, 2:31:00 AM

Saye tak pernah beli telekung, semua org belikan n hadiahkan. jadi tak kisah mcm mana pun. janji tutup aurat..hehe

Sep 10, 2013, 1:57:00 PM


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...