Jan 15, 2011

Home » » Me Dapat RM20?

Me Dapat RM20?

Hehehehe.. tak pasti lagi dapat cash RM20 ke ataupun hadiah yang bernilai rm20, tapi yang pastinya me akan dapat salah satu.. Wah..wah..wah, siapa yang baik hati nak bagi ni? Siapa lagi kalau bukan cik Syam aka Misa Sakura, coz me adalah pemenang kedua bagi contest Misa Sakura. Thanks coz sudi pilih my entry tu untuk memenangi hadiah yang bernilai RM20.. Tahniah juga buat Titirara dan Alia..


Kalau tak kerana contest ni, takkan saya dapat mengenali Misa Sakura yang comel ni.. 1st time tengok ada iras-iras Irine Nadia pon ye, especially tang gigi tu..hehe.. Untuk adik Syam aka Misa Sakura, semoga berjaya dalam pelajaran dan selamat maju jaya dalam apa jua bidang yang diceburi.. Jom berkenalan dengan Syam yang cute di blognya, Misa Sakura..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Jan 15, 2011, 6:02:00 PM

tahniah.. syiok nya, Has memang rajin buat n3 kreatip.. kakyong ni selalu idea tak mari.. hari2 dok berperang dgn anak2.. tu yg idea pun tak mau dtg.. baru nak pk dah hilang... ;)

Jan 15, 2011, 8:19:00 PM

thniah ye~!

Jan 15, 2011, 8:20:00 PM

wah. congrats dpt cash :)

Jan 16, 2011, 8:08:00 AM

salam has,

tahniah!

p.s..tang cuti mc tu, doktor x bagi sbb kita bekerja, kalau pelajar dpt 2 minggu cuti! Tak aci kan! Tapi nasib baik, kak dpt rehat selepas sekolah sbb urusan rumah (masak n abik adik2) along n angah yg uruskan ..:)

Jan 21, 2011, 12:45:00 AM

@kakyong : hihi..kekadang malas juga kak..akak pon ada menang jugak kan entri kreatif..

@syu & sudu : thanks dear..

@kak mega : thanks akak..tulah kan,ssh nak dpt cuti..sib baik anak akak dh bsr..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...