Jan 2, 2011

Home » » Sipi-sipi lagi nak kena & Zahra tersenarai dalam carta Top 25..

Sipi-sipi lagi nak kena & Zahra tersenarai dalam carta Top 25..

Perghhh..panjang giloss tajuknyer..hehehe.. Tu tandanya kekeringan idea nak bagi tajuk apa.. Maka, hasilnya jadi cenggitulah..

1st skali, walaupun tekaan me tak mengena dengan tepat untuk Mari Mengira Bintang Giveaway (terlebih 2 biji daa...), tapi kak Mega sudi juga memberikan hadiah buat pemenang2 yang meneka hampir tepat.. Yeayyy, terima kasih kak Mega.. Thanks juga buat Cute Mum coz inform me pasal ni.. Muahss..hihihi.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain.

Kak Mega ni pon salah seorang penggemar join conway juga.. Dah beberapa kali juga kak Mega menang dalam conway ni.. Malah, ada blog khas lagi untuk join conway ni.. Tapi blog tu, bukan setakat entri untuk join conway, malah turut dimuatkan entri mengenai tutorial.. Jom berkenalan dengan kak Megawati di Kelip - kelip Kehidupan..

Yang last sekali, Zahra adalah salah seorang dari Top 25 bagi Show Your Teeth Baby Contest 2010. Wahh, saingannya memang sengit, sumer kawaii sambil tayang gigi yang comey2 belaka.. Naik juling mata nengok.. Best of luck Zahra!!

http://www.harlindahalim.com/top-25-show-your-teeth-baby-contest-2010

Lastly, terima kasih juga buat kak Ellen kerana sudi bagi hadiah khas buat kesemua peserta Saya Nak Masuk Bloglist Ellen.. Kalau nak tahu, follower blog kak Ellen ni tersangatlah ramaii, padahal kak Ellen ni mula berblogging bulan 7 tahun lepas.. Mantap tu.. Jom terjah blog kak Ellen..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

Jan 2, 2011, 11:47:00 AM

salam jom sini

AKU KETAGIH BLOG HINGGA...

Jan 2, 2011, 11:50:00 AM

good luck tau
damia smpai top 50 je aritu

Jan 2, 2011, 10:34:00 PM

@anak : salam..terima kasih sudi singgah..

@nana : ooo..top 50 pon ade gak ek..agagaga..ok dah tu..tersenarai dalam top listed jugak..tp damia menang anakku contest kan?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...