Jan 5, 2011

Home » , » woot woot bloglist

woot woot bloglist

Sudah semestinya saya nak join woot woot bloglist.. Jadi encik woot woot sila pilih blog ini yer..hehehe.. Kalau uols nak join, jom klik sini selow-selow.. Saya nak tag

Mama Adam
kak Teratai
Ekin

Ok, jom kita tengok apa syarat2nya untuk tersenarai dalam woot woot bloglist..


  • follow woot woot



  • Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "



  • dalam entry tu korang  letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )



  • then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative  or campur campur..



  • korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..



  • tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..



  • tinggalkan URL entry korang tu kat komen box..thank you



  • Hmm, kategori blog ini ek.. Kalau diikutkan, niat asal tujuan blog ini diwujudkan adalah untuk mengabadikan kenangan yang terindah (ecece..yang tak terindah mungkin turut dicoretkan juga..) dalam hidup kami sebagai tatapan di hari muka nanti.. Selain tu, nak jugak selitkan dan berkongsi beberapa input yang berguna buat para pembaca, contohnya cam tutorial blog (tapi takdelah complete cam genre tutorial blog tu), info2 mengenai breastfeeding dan parenting (belom terlaksana) dan selected current issues yang dirasakan sesuai ataupun rajin untuk berkongsi di blog ini. Kiranya, blog ini adalah personal lah kot..ke campur-campur ek..hehehe.. Ikut suka tuan penganjurlah, Aiman saya tak kisah..

    Perghh, the best entri bagi blog ni ek.. Hmm, kalau kat blog lama aka Ma Belle Histoire (kini dikenali as Ma Belle Conway) senang sikit nak pick coz banyak sikit entrinyer, kat blog ni baru berapa kerat post yang dipublish...hihihihi.. Untuk tidak menghampakan tuan penganjur, saya rasa top 3 entri bagi blog yang baru nak bernafas ni adalah..

    Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

    5 Comments
    Comments

    5 comments

    Jan 5, 2011, 8:53:00 AM

    gud luck bebeh *_*

    Jan 5, 2011, 9:40:00 AM

    woah...mekasih join ! ^^

    Jan 5, 2011, 12:31:00 PM

    waa, yang ni nanti dia review blog kito ko camno?

    Jan 5, 2011, 12:48:00 PM

    adakah daku di tag..hihi...
    ada msa kita join gak ye..
    gud luck

    Jan 7, 2011, 12:25:00 AM

    @nm02 : thanks dear..

    @woot2 : sama-sama..harap2nya terpilih..

    @atok : bukan, yg ni utk masuk bloglist

    @ekin : ha, joinla dear..thanks..

    Post a Comment

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...