Feb 13, 2012

Home » , , » Yeay, 1st BE di Bulan Februari!

Yeay, 1st BE di Bulan Februari!

Kenkawan, nak mitak jasa baik uols support blog saya dengan klik & like kat SINI.. Thanks!

Hehe, memula ingat nak update pasal gi jenjalan haritu, tapi oleh kerana takmo stay up lame-lame, so me update pasal Buffered Earning aka BE dari Nuffnang la.. Sebab entri jenjalan kompom panjang dan amik masa lebey sket..ngee. Tak pa naaa?

Selepas entri Cash Out Nuffnang Kali Ketiga haritu, me ala-ala tak senang duduk dah (haha..poyo je ayat) Bukan ape, nak dekat sebulan jugakla blog me takde BE..huhu.. Bukan ape, takut pisang berbuah dua kali aje, macam dolu-dolu tu, dekat 3 bulan jugakla blog me takde BE tau.. Kalau tak caya, boleh rujuk entri Triple BE Plus One.. Sedey memang sedey, tapi nak wat lagu mana kannnn..

Tapi alhamdulillah, kali ni hanya sebulan.. Tu pon jap-jap cek Nuffnang (haha.. yang ni gurau aje..) Maklumlah me ada target untuk tahun ni, boleh tengok entri Azam Tahun 2012.. haha, idokla tahu tercapai ke idok.. Tu yang sedikit resah gelisah tu.. Walaupun BE ni untuk my blogshop, Ma Belle Shoppe (arghh..bila mau update blog ni..), bukan untuk blog ni, happy jugakla, at least takle kosong dashboard earning Nuffnang tu kan.. Jom tengok penaja mana yang baik hati bagi BE kat blog Belle ini..


Terima kasih buat Nokia dan juga buat Nuffnang kerana bermurah hati untuk menceriakan dan mempercayai blog Belle ini dengan BE yang besh ini.. Nokia ada keluarkan smartphone baru kan, Nokia Lumia, uols dah cekidout ke?

A million thanks juga buat Belle visitors yang sering berkunjung ke sini, dan kerana memberi sokongan pada blog Belle ini. Juga kepada yang sudi klik ads di blog Belle ini, terima kasih banyak-banyak.. Muahss berbijik-bijik kat uols..


p/s : Me tau lately me jarang update blog, juga tak sempat nak merayap ke blog uols..huhu.. Taktaulah kenapa, dilanda angin M buka lappy.. Nak kena buang jauh-jauh angin M ni.. Aishhh..


Mencari korset kesihatan yang berkualiti, klik banner :
Corset Kesihatan
Nak difeaturekan kat sini, Klik SINI

Jom join Double GA & menangi 15 hadiah menarik, Klik SINI

Nak tau cantik ke tak artwork dari Budak Nakal, Klik SINI

Nak pergi holiday yang romantik tetapi dalam budget, Klik SINI

Nak menangi iPhone 4S? Klik SINI

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Click HERE

 Longchamp New Year Sale, Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

13 Comments
Comments

13 comments

Feb 13, 2012, 10:30:00 AM

alhamdulillah
rezeki =)

Feb 13, 2012, 10:38:00 AM

saya pun dpt be tu jugak arini..suka sangat..dah lama sunyi dgn be

Feb 13, 2012, 10:42:00 AM

alhamdulilah, murah rezeki

Feb 13, 2012, 7:43:00 PM

blog ak pun ada satu je yg tengah gerak...hihi

Feb 13, 2012, 8:46:00 PM

dni tak ada BE since last year.. uwaaaaaaaa

Feb 13, 2012, 9:34:00 PM

@cheqna alhamdulillah.. ;)

Feb 13, 2012, 9:35:00 PM

@Lin Azlina kan, sgtlah best bila dpt be..

Feb 13, 2012, 9:54:00 PM

@Tina Othman alhamdulillah..harap2 sokmo murah rezeki ;)

Feb 13, 2012, 9:55:00 PM

@Azuan wahh..tahniah..

Feb 13, 2012, 10:58:00 PM

@Ardini Humaira alahai..siannyer kat dni..

Feb 13, 2012, 11:31:00 PM

akak pun menanti macam buah x gugurk be 2012 nieh.. last dapat be dis 2011... sedeynyaaa...

Feb 16, 2012, 3:02:00 AM

@aimaniman alahai kak..akan ada juga nanti..sama2 kita tunggu ek..saya tgh tunggu utk blog ni..

Mar 4, 2012, 11:10:00 AM

salam Has,

Kak pun dpt BE nokia di blog kelip-kelipkehidupan.blogspot.com n 2 lagi di blog kelip-kelipancontest.blogspot.com...

tahniah utk semua yg dpt BE...
tapi perasan tak...bintang2 kat akaun nuffnang dah x ada...???Has nya macammana masih ada bintang ke??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...