Aug 9, 2011

Home » , , , , » Rezeki di bulan Ramadhan..^_*

Rezeki di bulan Ramadhan..^_*

Yiehhaaa.. Sedar tak sedar dah 9 hari kita berpuasa.. Mesti dah banyak param uols jelajah kan, bestnyaa.. Teringat zaman duk uni dolu, hari ni pi pasar param dalam uni, esoknya pi param kat Taman U, lusa plak pi param kat Skudai..hehehe.. Kat sini hanya mampu berparam kat umah je la..ekekek..

Kalau cerita pasal param ni, memang tak cukup satu entri ni, yang tu kita story mory lenkali (or mungkin tak bercerita, mana tahan nanti meleleh je ayaq liuq teringat makanan yang best lagi pelbagai tu..). Kali ni saya nak story mory pasal BE.. heheheh.. Yer, BE aka rezeki blog Belle di bulan Ramadhan ini.. Dah lama tak bercerita pasal BE ni, sampaikan ada yang dah menjadi ME pon..kekeke, tak sempat updatenyer pasal..

Terima kasih buat SK-II dan Nuffnang kerana mempercayai blog Belle ini dengan memeriahkan dengan BE yang besh ini.. Sudilah kiranya menerima pantun dua kerat dari saya..

Terima kasih daun keladi
Lain kali, berilah lagi..
 

Oh ya, ada 2 BE yang blog Belle terima pada bulan Julai, yang tak sempat dibuat entri, dah jadi ME pon, iaitu dari Celcom dan Paper Mate. Terima kasih diucapkan walaupun BE tersebut menyinggah hanya sekejap cuma..hohoho..

Terima kasih juga buat Ma Belle visitor yang tak jemu-jemu bertandang ke teratak Belle ini dan memberi sokongan padu buat blog Belle ini... Terima kasih juga pada yang sudi klik ads di blog Belle ini.. Muahss berbijik-bijik kat uols..!!


p/s : Uols pernah pakai SK-II? Teringin juga nak try, sebab dengar-dengarnya serum SK-II tu sangat bagus, tapi yerlah, produk-produk camgini bergantung kepada kesesuaian kulit jugak kan..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Nak menang wang tunai RM10K? KLIK SINI

 Nak menang SUZUKI ALTO ataupun wang tunai RM80K? KLIK SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

16 Comments
Comments

16 comments

Aug 9, 2011, 10:21:00 AM

Thniah ye kak dapat BE, leh kumpul duit raya la :)

Myra lak dah 2minggu lebih takde BE :(

Aug 9, 2011, 11:46:00 AM

wah, tahniah dear..blog sy dah xde be dah...huhu...
x penah g param kat tmn u or skudai sb xde transport..huhu...

Aug 9, 2011, 12:25:00 PM

salam, raya sakan la tahun ni...

Aug 9, 2011, 2:27:00 PM

kami lgsg x der.. hu2

Aug 9, 2011, 6:00:00 PM

wow, this is great news and I like that sharing of some of the good to use skincare products.

Aug 9, 2011, 11:55:00 PM

boleh collect duit raya nii..

Aug 10, 2011, 7:34:00 AM

Murah rezeki di bulan Ramadhan. Kite punya.. dah berbulan2 x jenguk, password pun dah lupa...ekekekek

Aug 14, 2011, 5:35:00 PM

tahniah2..lama dh tk de cerita BE di blog PB hehee

Jan 4, 2012, 8:38:00 AM

@Myra Jay akan ada utk MJ nanti tu..

Jan 4, 2012, 8:38:00 AM

@aanie yeke..hihi..kenkawan pon takde transport ek..

Jan 4, 2012, 8:39:00 AM

@Abhamz hihi..sakan tak sakan jugakla..

Jan 4, 2012, 8:39:00 AM

@eB ezrin yeke..alahai, akan ada juga nanti tu..

Jan 4, 2012, 8:41:00 AM

@Nava.K yap, sharing is caring..

Jan 4, 2012, 8:42:00 AM

@Farah Shamsudin hihi..boleh2..

Jan 4, 2012, 8:42:00 AM

@fa10 alahai..sygnya, mana tau leh cash out tu..

Jan 4, 2012, 8:43:00 AM

@puanbee bee dah pakai innity..mmg ler..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...