Jan 5, 2012

Home » , , » Belle of December

Belle of December

Salam semua.. Kali ni, tiba giliran untuk me announce siapakah yang bakal dianugerahkan Belle of The Month bagi bulan Disember. Kalau sebelum ni, me dah share ngan uols Belle of October & November, di mana blog-blog mereka semua tersenarai di spesel bloglist, iaitu bloglist Belle of the Month sehingga akhir bulan ini.. Tanpa membuang masa, meh kita tengok siapa yang tersenarai..jeng..jeng..jeng...


Berikut adalah Top 3 bagi pengomen tegar bagi blog Notre Belle Histoire bagi bulan Disember yang uols boleh cekidout sendiri di tepi sidebar blog ini under Belle Reporters.. Klik aje Bulan Disember..

Carta Paling Kuat Ngomen dijuarai oleh :

1. Myra Jay
2. kak yong
3. eB ezrin

Kat bawah ni pulak adalah Top 3 dari carta Top Referral dari Google Analytics bagi bulan Disember, dan mereka yang howt itu adalah..

Carta Paling Kuat Skodeng dijuarai oleh :

1. Puan Bee
2. Myra Jay
3. Denaihati

Tahniah buat Myra Jay kerana berjaya menggondol title Belle of Belle of December.. Semua dah kenal ngan MJ kan, follower pon 1000++ dah.. Blog MJ pon berpenampilan baru gak, ni mesti sebab tahun baru kan..hehe.. Me cukup suka ngan header dan background blog MJ, ceria gitew.. Jom usha kasut terbaru MJ di blognya, Celoteh MJ.


Tahniah juga buat yang tersenarai dan jutaan terima kasih buat uols semua kerana turut memeriahkan blog Notre Belle Histoire dengan komen2 yang mampu mengukir senyuman di bibir , dan tanpa jemu melepak di blog Notre Belle Histoire.. Muahss berbijik-bijik kat uols.. Sayang uols ketat-ketat la..agagaga..


Nak menang wang tunai RM50K, Klik SINI

Nak tahu kat mana tempat makan yang best, Klik SINI

Nak insentif tunai, Klik SINI 

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

18 Comments
Comments

18 comments

Jan 5, 2012, 11:23:00 AM

Wahhh bestnyer daapt anugerah :)


Background blog Myra Bee yang tolong buatkan :)

Jan 5, 2012, 11:31:00 AM

hmmm...kretif...

Jan 5, 2012, 1:46:00 PM

tahniah kepada mereka :)

Jan 5, 2012, 2:47:00 PM

Kak, Myra ada buat entry pasal ni..


http://normj1001.blogspot.com/2012/01/dapat-award-belle-of-december.html

Jan 5, 2012, 8:28:00 PM

Blogwalking sini! ♛MrIx♂ kata ║ December ix sangat bizi, mask awal thn pn bz ║.....
✓│Review Kopitiam Cina Muslim
✓│Dakwah Versi K-Pop

Jan 5, 2012, 10:57:00 PM

tahniah semua, dan selamat tahun baru...
nak tanya, hadiah tahun lepas menang tu apa status dia ya..

Jan 5, 2012, 11:00:00 PM

tahniah buat myra...kenal dia masa dia buat ga dulu..

Jan 6, 2012, 9:11:00 AM

Thanks Has...
camana masukkan scrollbar dlm komen nih.. kakyong buat tak jadik la.. share pls..

Jan 6, 2012, 3:53:00 PM

wah, entry yang bagus, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Jan 9, 2012, 8:16:00 AM

@Myra Jay tahniah MJ, yeke..lawooo..

Jan 9, 2012, 8:17:00 AM

@mama hani hihi..kreatif ke..sekadar menghargai kawan2..

Jan 9, 2012, 8:17:00 AM

@eB ezrin tahniah utk eb juga..

Jan 9, 2012, 8:24:00 AM

@Myra Jay wahh..siap buat entri ke..tq MJ..

Jan 9, 2012, 8:24:00 AM

@♕ Mr.IX ♂ iskh..bz je memanjang..

Jan 9, 2012, 8:25:00 AM

@Adyshariz selamat thn baru juga..hoho..belum dipos lagi dear..huhu..

Jan 9, 2012, 8:29:00 AM

@Lin Azlina samalah kita..kenal melalui ga jugak rasanya..

Jan 9, 2012, 8:30:00 AM

@kakyong sama2..jap lagi saya buat tutorialnya ek..

Jan 9, 2012, 8:30:00 AM

@Emmet thanks.. ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...