Feb 11, 2011

Home » , , » Anwar Hadi | First time tengok, terus suka & gelak tak hengat!!

Anwar Hadi | First time tengok, terus suka & gelak tak hengat!!

Semalam, sewaktu saya membalas kunjungan kenkawan, saya terjumpa satu entri mengenai Anwar Hadi.. Actually, dah banyak kali pon terjumpa entri pasal Anwar Hadi ni, tapi ntah cemana semalam leh terbuka hati pulak nak layan youtube Anwar Hadi ni..

And guess what? Memang kelakarlah, besshhh je layan.. Especially video yang bertajuk #6 EwwW.. Hakhak, memang tak tahanlah dengar dia cakap, especially bila dia mengajuk cakap.. Memang nak gelak guling-guling lah, tapi terpaksa control nanti Zahra tengok pelik pulak mamanya ini.. ahaks.. Jom layan video yang kelakar ni..



Hehehe.. Amacam, best tak? Semenjak dua menjak ni, saya perasan makin ramai yang suka bervlog (ke saya yang lambat tahu? huhu), adakah semuanya bermula dari Cikgu Shida? Ke sebelum tu lagi? Ahaks.. Uols pernah bervlog? Hahaha, saya tak pernah, sebabnya saya ni pemalu orangnya..ahaks.. Tapi ambil video anak, yang tu memang suka.. Kat blog Our Precious banyak video Zahra yang kami ambil dan publish kat blog.. Bila ntah nak compile kat sini..huhuhu..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

11 Comments
Comments

11 comments

Feb 11, 2011, 4:33:00 PM

dtg klik hb ptg2 ni..
sambil layan video ni.

Feb 11, 2011, 8:52:00 PM

salam has,

semua anak kak gelak!sambil2 tu klik HB..HB kak dah ada...jom klik!

Feb 11, 2011, 9:38:00 PM

haha..lawak!

Feb 11, 2011, 10:57:00 PM

memang salute la dye speaking..

Ini Anwar Hadi Semakin Dikenali Ramai

Feb 15, 2011, 12:08:00 AM

@to all : lawak kan..memang tak tahanla tgk video ni..

Feb 15, 2011, 1:37:00 AM

vlog tu apa??hehe, tertinggal ketapi lak...

Feb 15, 2011, 7:25:00 AM

memang bersahaja .. anak2 saya suka tengok video ini !

Feb 16, 2011, 11:49:00 PM

memang minat gila dekat anwar hadi . dia sangat kreatif . haha

Feb 17, 2011, 12:03:00 AM

lawak2x...

tahniah cikpuanhady !! menang contest Makbed..:-) deqlis mmg tersenyum suka baca entri tu...buat mee kungfu siap berkungfu lagi tuh hehe...

Feb 19, 2011, 9:20:00 AM

yup! ga ayu akan dikira based on lucky draw la... ayu guna number generator...
meh la juin... apa yg mamat tu kata ade btolnye...huhuhu...

Feb 19, 2011, 2:44:00 PM

hahaha...sempoii. salam ziarah cikpuanhady.

eh, pasal contest tu..tarikh tutup 11.59 pm..20hb february :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...