Feb 7, 2012

Home » » Double Lucky & Dapat FM Kebaya

Double Lucky & Dapat FM Kebaya

Kenkawan, nak mitak jasa baik uols klik & like kat SINI dan support blog saya dengan klik & like kat SINI.. Thanks!

Hehe.. Hari ni baru berkesempatan untuk buat entri ni.. Ada di antara kemenangan ni dah tau masa cuti hari raya cina tu lagi, tapi biasalah, tak berkesempatan lagi nak bercerita.. Yang gi jenjalan haritu pon belum sempat nak draft lagi..ngee..

First sekali, me adalah salah seorang yang bertuah dalam Shu Shinju Giveaway, sekaligus memenangi hadiah yang cute sangat.. I loike.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..

cute kan?

Macam yang me gitau kat entri GA tu, me berkenan betul dengan headernya, simple tapi comey je.. Kalau uols nak tahu, cik Shu ni dah ada yang punya tau.. Me doakan agar hubungan cik Shu dan encik tunang hingga ke jinjang pelamin.. Jom berkenalan ngan cik Shu di blognya, Shu Shinju..

Keduanya, walaupun me tak terpilih dalam Alycia Mega Giveaway 2011, tapi puan penganjur aka Alycia sudi bagi hadiah kat semua peserta, dan me telah pilih FM Kebaya Melaka yang comey ni.. Tahniah buat pemenang2 yang terpilih dan semua peserta..

comel tak FM Kebaya tu?

Rasanya semua dah kenal dengan Alycia kan? Antara yang aktif join contest dan giveaway juga ni.. Pon banyak kali juga menang dalam CGL ni.. Macam me, Alycia pon ada blog khas untuk CGL.. Dan blog personal Alycia tersangatlah comey, me suka, pinky minky gitu.. Jom usha Alycia di blognya, Hot Mama Wannabe..

Last sekali, me adalah salah seorang yang bertuah dalam Hasrulhassan.com RM50 Giveaway, GA yang tak perlu buat entri, just fill in the form aje.. Tak sangka tau me salah seorang yang akan menerima RM25, siapalah agaknya sorang lagi yang menerima RM25, coz pemenang dimaklumkan melalui emel.. Apapun, tahniah buat seorang lagi pemenang.. Jom singgah ke blog Hasrulhassan.com, banyak info tau kat blog ni..


Jom join Double GA & menangi 15 hadiah menarik, Klik SINI

Nak tau cantik ke tak artwork dari Budak Nakal, Klik SINI

Submit a photo & win cash prizes, Click HERE

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

 Longchamp New Year Sale, Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

14 Comments
Comments

14 comments

Feb 7, 2012, 10:53:00 AM

comel2..=)
tahniah =)

Feb 7, 2012, 5:12:00 PM

belum pernah menang ga

Feb 7, 2012, 9:33:00 PM

tahniah tahniah..

kakyong pun dpt FM kebaya melaka.. suka suka suka

kakyong tak sempat lagi nak join double GA Has...

byk ni GA nak join.. tp masa plak yg suntuk...

Feb 8, 2012, 10:22:00 AM

tahniah dear...& thnks sebab support GA shu... keep in touch...*HUG*

Feb 8, 2012, 11:59:00 PM

Assalamu`alaikum,
wah... serius kedua-dua hadiah kat atas tu memang cute-mute. Tahniah sebab menang, tahun ni memang bersepah GA dan kontest untuk dimenangi. Cuma perlu rajin je.

Feb 9, 2012, 10:32:00 AM

tahniah..double lucky....cantik FM Kebaya tu

Feb 10, 2012, 12:46:00 AM

tahniah ... erkk HH masih belum bagi lagi hadiah. Kejap bila dah masuk, hh akan beritahu ... huhuuhu..

Feb 14, 2012, 1:46:00 AM

@cheqna hihi..thanks..

Feb 14, 2012, 1:47:00 AM

@CikSembang alahai..akan ada rezeki tu nanti..jgn putus asa tau..

Feb 14, 2012, 1:47:00 AM

@kakyong tahniah utk kayong juga..

Feb 14, 2012, 1:54:00 AM

@Shu Shinju sama2.. muahss..

Feb 14, 2012, 1:57:00 AM

@Mama Murai thanks MM.. skang ni slow sikit joinnyer..

Feb 14, 2012, 2:02:00 AM

@Lin Azlinahihi..thanks..comel kan fm tu..

Feb 14, 2012, 2:03:00 AM

@HasrulHassan [HH] hihi..takpe, asal masuk suda..keke..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...