Apr 14, 2011

Home » , » Mana Pergi Follower Kesayangan?

Mana Pergi Follower Kesayangan?

Buka-buka blog hari ni, tengah syok scroll down sebab nak usha cerita kenkawan kat bloglist, sekali terperasan Belle Amies aka follower bagi blog Belle ini KOSONG.. Try refresh banyak kali pon camgitu jugak.. Nape ek?


Ada yang mengalami nasib yang sama cam blog Belle ni ke? Ke hanya blog saya je.. Coz tengok blog Ma Belle Conway ok je.. Taktaulah masalah blogspot ke or ada virus yang menyerang blog ni..hoho.. Virus ke?

Kalau uols masuk blog ni, list Belle Amies tu pon kosong ek?


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

Apr 14, 2011, 11:34:00 PM

ha'ahh x nampak punn.....kiter x reti ler nak menjawabnyaa...kiter pun baruu jerk nieehh ngan vlog2 niee

Apr 15, 2011, 8:40:00 AM

sama...mmg ada jadik macam tue..

lepas tu ok balik:-)

Apr 18, 2011, 10:57:00 PM

@azue & deqlis : huhu..kekadang ok, kekadang tak..biorla die, asalkan lepas tuu menjelma balik..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...