Apr 12, 2011

Home » » Bestnya dapat FM Guitar & Mystery Gift!

Bestnya dapat FM Guitar & Mystery Gift!

Hooreeyyy, nak kata me ni peminat tegar FM tak jugak, tapi kalau pi mana-mana memang akan beli FM..hehehe.. Tu kira tegar ke? Ekekeke.. Tapi banyak lagi yang me suka, keychain pon me suka, baju pon me suka dan hobi terbaru collect crystals yang ada trademark building bagi sesebuah tempat/negara. Tapi sayang, yang crystal ni susah sikit nak jumpa, kekadang tu terpaksa beli snow globe coz dah serata tempat cari tak jumpa jugak crystal (kalau ada pon tersangatlah mahal, ataupun langsung tak comey..hohoho..) Memula cadangnya nak beli plate untuk setiap tempat kami pi, tapi bila pikir-pikir cam leceh pulak nak bawak balik nanti, takut pecah ke ape..

Tu dia, meleret-leret sampai ke plate, padahal nak cerita pasal FM guitar yang me dapat sebab lucky dalam 1st GA Alin Marlini, hehehe..takpe kan..takpe kan..sesekali tersasar dari topik sebab excited criter pasal souvenir nih.. Terima kasih kat kak Alin coz sudi bagi hadiah yang tersangatlah comel ni.. Suka aii tauuu.. Thanks juga buat Qayyum coz cabut nama auntie.. Muahss.. Hehehe.. Kiss anak teruna orang pulokss.. Dan terima kasih buat fa10 yang memaklumkan mengenai kemenangan ini.. Muahss jugak!! Tahniah juga buat pemenang-pemenang yang lain, ramai tauu..


Me suka tengok kak Alin ni tau, walaupun dah ada anak 2 orang, tapi macam anak dara je.. Kalau tak anak dara pon, kiranya kalau mengaku belum ada anak, me memang percaya bulat-bulat..hehehe.. Kak Alin ada apa-apa petua ataupun rahsia? Makan jamukah? Hehehe.. Jom berkenalan dengan kak Alin di blognya Epilog Syurga Cintaku..

Keduanya, result untuk Holiday Love with Dian Bizz Corner dah 4 hari diumumkan, tapi oleh kerana lately ni me memang fail untuk manage masa dengan teratur membuatkan lambat me dapat cek result, tapi me tak menang pon contest ni..agagga.. Tapi, buat kesemua peserta contest ni, puan penganjur yang baik hati ni telah sudi bagi small gift kat semua peserta, jadi apa tunggu lagi, jom terjah blog Dian Bizz Corner untuk melapor diri sebelum 22 April. Oh ya, tahniah buat pemenang2 bagi contest ni, beshh tu hadiahnya..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!



Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

Apr 12, 2011, 4:07:00 PM

congrats yer has!

Apr 12, 2011, 10:43:00 PM

wahhh best best.. :)

Apr 13, 2011, 11:59:00 PM

@to all : thanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...