Apr 6, 2011

Home » , » JOM JOIN BLOGLIST PENULIS SENJA

JOM JOIN BLOGLIST PENULIS SENJA

Yiihaaa, kali ni dengan sepantas kilatnya saya mahu menyertai Bloglist Penulis Senja. Saya memang suka masuk bloglist nih, tak kisahlah blog baru ataupun blog lama.. 

Kalau ada yang nak exchange bloglist dengan saya pon boleh saja, let me know kat box komen yer, kalau kat shoutbox takut saya terlepas pandang pulak.. Dan kalau ada yang dah letak blog baru saya ni kat bloglist uols, tapi blog uols takde pon kat bloglist saya, gitau aja.. Dengan sepantas kilat saya akan taruk..hihihi.. Tambah-tambah pulak, bloglist saya hilang kes bertukar domain baru-baru ni..

Ok, saya dah lari dari tajuk.. Kalau uols juga mahu join, klik sini laju-laju kay.. Saya nak join bloglist BLOG SAYA STYLE, ada style ke? Ahaks.. Ikut tuan penganjurlah, yang mana sesuai..hihi..



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

Apr 7, 2011, 2:00:00 AM

i dah letak ur blog kat my bloglist

Apr 9, 2011, 12:11:00 AM

@aqishah : thanks..me letak urs under femme ek..

Apr 22, 2011, 10:56:00 AM

saya letak url makcik di episod senja II

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...