Dec 16, 2011

Home » , , » Lagi BE di bulan Disember

Lagi BE di bulan Disember

Ingat lagi tak entri WW7 | Dalam Hati Ada Taman? Hehe, antara reasonnya adalah kerana blog Belle dapat BE lagi.. Tu yang berbunga-bunga dalam hati tu..hehe.. Bukan 1, tapi dua BE.. Yahuuu.. Tapinyer 1 BE untuk blog ni, 1 BE lagi untuk blog Ma Belle Shoppe yang dah lama tak berupdate tu (ataupun tak dan nak update..wuwuwu..) Takleh jadi ni, kena bagi update gak blogshop tu..

Ha, nak tau penaja mana yang bermurah hati nak bagi BE kat blog Belle ini? Semestinya dari Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia dan juga Nuffnang. Wahh, 2 BE sekaligus dari SPR tuu.. Terima kasih kerana mempercayai blog ini, dan sememangnya saya dah pon mendaftar sebagai pemilih dan juga menjalankan tanggungjawab, daftar aje tapi tak mengundi tak jadi gak, betui dak? Hehe..


A million thanks juga buat Belle visitors yang sering berkunjung ke sini, dan kerana memberi sokongan pada blog Belle ini. Juga kepada yang sudi klik ads di blog Belle ini, terima kasih banyak-banyak.. Muahss berbijik-bijik kat uols..


p/s :  Bagi yang masih blur-blur lagi apa itu BE, ME, meh tengok entri Mengenai BE, CPC & ME

p/s/s : Kalau ikutkan skang ni, hati saya dah kurang berbunga-bunga dah, sebabnya saya tak dapat nak install komen facebook kat blog ni.. Ntah nape, tutorial kat blog Anamarza tak ngam ngan template saya ni, bila save ok jer, takde error, tapi tak keluar apa-apa.. Uiss, tu yang wat lagi haru tu.. Ada sapa-sapa yang bleh tlun dak, takpon tau mana-mana tutorial untuk letak komen facebook ni..?


Looking for mobility and connectivity on-the-go? Click HERE

Nak menang iPad2, Klik SINI

Who wants a trip to Germany + RM10k cash? Click HERE

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

16 Comments
Comments

16 comments

Dec 16, 2011, 11:50:00 AM

Tahniah kak dapat BE :)

Selalamt mengumpul $$$

Dec 16, 2011, 9:19:00 PM

@Myra Jaythanks MJ.. harap2 bertahan lama la..hehe..

Dec 17, 2011, 12:43:00 AM

salam, tahniah!

Dec 17, 2011, 2:33:00 AM

bestnya

Dec 17, 2011, 5:51:00 AM

http://wanwidget.com/
adehhh, saya skrg dah dua bulan x dapat BE ni camner, ni yg x best nih

Dec 17, 2011, 11:36:00 AM

salam akak, nie aju, nak tanya hadiah sampai x lagi? aju dah pos lama dah hadiah tue, kat sebulan lebih dah nie, jadi aju nak tnya akak terima tak hadiah tue. lau tak terima lagi dalam seminggu dua nie, akak email aju ye kat narra_skyler@yahoo.com dengan butiran alamat dan nama akak skali lagi ye. aju mina maaf atas segala kesulitan yang ada ini. thanks

Dec 17, 2011, 9:57:00 PM

tahniah...

Dec 17, 2011, 10:56:00 PM

Salam Has,

Lama tak jengok sini, harap2 Has n famili sihat..wah rancak nampak dpt BE, blog kak pun sejak akhir2 ni ada juga dpt BE...rezeki tu..!btw tahniah dpt BE:)

Dec 19, 2011, 9:56:00 AM

Nice blog and i love it :)
Alhamdulillah, rezeki di hujung tahun..

Latest Post:
1. Yang kau kahwin tu, kau pernah kahwin sebelum ni?
2. Lupakan cinta lama. Kau boleh?

Dec 22, 2011, 5:11:00 AM

@Abhamz thanks bro..

Dec 22, 2011, 5:11:00 AM

@Cik tikah hihi..mmg best dpt be ni..lagi best kalau bertahan lama..

Dec 22, 2011, 5:11:00 AM

@Wan85 huhu, faham, me dulu pon camtu gaks..

Dec 22, 2011, 5:12:00 AM

@GaDis BuTtErFLy ok, jap akak tny org kg..

Dec 22, 2011, 5:12:00 AM

@sop thanks bro..

Dec 22, 2011, 5:13:00 AM

@teratai wahh..tahniah utk kita berdua kak..

Dec 22, 2011, 5:13:00 AM

@ahsfantasy24 thanks dear..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...