Dec 21, 2011

Home » , , , » Yeayy, Salji Dah Turun..

Yeayy, Salji Dah Turun..

Hihihi, inilah yang ditunggu-tunggu apabila musim Winter, salji aka snow..hehe.. Sebelum ni asyik hujan je, tapi tanggal pada 19hb iaitu hari Isnin yang lepas, snow dah mula turun kat area umah kami.. Zahralah yang paling seronok, sebab dah tak sabar main snow..

Alang-alang kami kena pi buat permit & en. suami ambil half day off, kami pi jenjalan kat park sambil main snow.. Mula-mula snow turun tak lebat mana, tapi makin lama makin lebat..hehehe.. Tapi ramai gak yang beriadah kat park tu, ada mak2 yang bawak baby ambil angin, bawak anak main buai, malah ada yang joging tengah2 snow.. Ha, yang ni kami tak heran sangat, sebabnya tengah hujan renyai2 pon ada yang joging gaks..

Takmo tulis pepanjang, enjoy saja pics ini.. Have a nice day everybody..

posing sat sebelum gi main snow..
Selamba aje Zahra gi duduk atas snow tu kat tengah2 bandar Lausanne..

kat Parc de Milan : nampak tak snow turun agak lebat juga..
aksi landing lagi sebelum balik..

p/s : Kalau tak puas ngan gambar snow kat entry ni, uols boleh skodeng entri Rindunya Nak Main Sled (hahah..sled tu dah patah pon, ganaz btol en. suami main..kuikui) ngan Aksi Zahra Bermain Salji.


Nak insentif tunai, Klik SINI

Nak menang iPad2, Klik SINI

Who wants a trip to Germany + RM10k cash? Click HERE

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

23 Comments
Comments

23 comments

Dec 21, 2011, 10:47:00 AM

bestnye main salji

Dec 21, 2011, 10:55:00 AM

bestnya men salji..

Dec 21, 2011, 11:16:00 AM

best tue...nak main jugak..

Dec 21, 2011, 1:33:00 PM

haku jelessssssss. huwaaaaaaaaaaaa

Dec 21, 2011, 3:15:00 PM

lamenya tak singgah sini..
rindu.. waaa.. snowww.. bes nyee..

Dec 21, 2011, 5:52:00 PM

amboi kan main seronok lagi si zahra..

Dec 22, 2011, 1:24:00 AM

@mama tisya memang best MT, tapi pastu mengigil sejuk..hoho

Dec 22, 2011, 1:24:00 AM

@mizzkechique lagi best kalu main baling2..nge..

Dec 22, 2011, 1:25:00 AM

@cik Jue Aka Ibu Farisyah mehla cik jue..join kitorg..

Dec 22, 2011, 1:25:00 AM

@eB ezrin ala..nakmo sedey2, Msia pon ade gak..

Dec 22, 2011, 1:26:00 AM

@Farah Shamsudin tu la..memang bestt..

Dec 22, 2011, 1:26:00 AM

@kakyong zahralah yg paling sronot skali..

Dec 22, 2011, 4:17:00 AM

wahh teringin nak berlenggeng je kat tempat bersalji ni..

Dec 22, 2011, 9:40:00 AM

ya ALLAH, bestnya! :)

Dec 22, 2011, 10:13:00 AM

alaaa..bestnya...
kat sini asik men salji buatan kat i-city atau genting je lah..hihi
kan...

Dec 22, 2011, 10:14:00 AM

Asyik main salji je ni.buat sayer jles.haiii kak..lma xdtg blog akak.rindu zahra...hihi...kak knp kak xbuat blog mesra ncet? Sian klu suzie on9 gna ncet.brt,huk3. Ok kak hav a nice day.

Dec 22, 2011, 1:07:00 PM

seronoknyer...

Dec 23, 2011, 5:49:00 AM

@ROJAK uis, leh je nak berlenggeng..no hal..

Dec 23, 2011, 5:50:00 AM

@Cik tikah memang best cik tikah..

Dec 23, 2011, 5:54:00 AM

@ekinashikin mmg best..rasanya sama je ngan salji kt i-city tu..

Dec 23, 2011, 5:55:00 AM

@suzie rahman hi suzie..rindunyerla kat suzie..mesra hset ek? nanti akak try..

Dec 23, 2011, 5:56:00 AM

@fieda memang seronok, cumer sejukler pastu..hoho..

Jan 7, 2012, 9:55:00 PM

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...