Dec 29, 2011

Home » , » Spontaneous Thursday | 500 + 1 tahun 8 hari + Revamp Blog

Spontaneous Thursday | 500 + 1 tahun 8 hari + Revamp Blog

Hehe.. Tu diaaa, panjang betul tajuk, nama pon spontaneous kan..ahaks.. Tu yang secara spontan membuat tajuk camgitu, lagipon malas nak pikir lama-lama, haha..

First sekali, blog Belle ni dahpon mencapai 500 orang Belle Amies aka follower bagi blog Notre Belle Histoire ni.. Hihihi, me tersangatlah suka, sebabnya mencapai jugak target untuk tengok nombor 500 ni sebelum tahun 2012 menjelma..hihi.. Thanks buat uols yang sudi menjadi Belle Amies..


Keduanya, sedar tak sedar, dah 1 tahun 8 hari usia blog ini..hahaha.. Punyerla syok berblog (ke syok bersantai? haha..) sampai tak perasan yang blog ni dahpon terlepas dari celebrate 1st Anniversary..hohoho.. Tapi kalau ikutkan tarikh mula berdomain, belum pon sampai 1 tahun lagi, bulan 2 nanti, mungkin tanggal pada 24hb, genaplan setahun domain ceritaindahkami.com bernafas di alam blogging..hehehe.. So nak amik yang mana satu ni, pada tarikh blog ini diwujudkan, ataupun pada tarikh berdomain?

Last sekali, tetiba rasa cam nak revamplah blog kesayangan ni sempena tahun baru.. Agak2 nak revamp ape yer? Apa yang pendapat uols, nak revamp background ke, template ke, ke header? Haha..

Sebelum me undur diri, me nak wish to uols, semoga ceria di pagi Khamis ni and to all Belle Amies, silent reader (ade ke..ahaks) dan juga blogger dan bukan blogger yang bertandang ke blog Belle ini, 

jutaan terima kasih saya ucapi
next time, datanglah lagi


Nak tahu rahsia awet muda, Klik SINI

Nak insentif tunai, Klik SINI 

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

16 Comments
Comments

16 comments

Dec 29, 2011, 12:49:00 PM

memori la kN? :)

Dec 29, 2011, 2:44:00 PM

apa kata tahun baru ni tukar guna hosting sendiri plak... hihi...

Dec 29, 2011, 3:00:00 PM

salam,

thanks sudi singgah :) http://butique4u.blogspot.com/

anda di tag di sini http://nonaswc.blogspot.com/2011/12/like-share-my-online-boutique-ga.html

Dec 29, 2011, 11:18:00 PM

Tahniah ye kak :)

Kak, barang HB dah sampai kan :)
Macam mana? Ok?

Dec 30, 2011, 12:23:00 AM

background pun ok akak :)
nak ubh semua pun ok hehe
tp rasanya bckgroud la :)

Dec 31, 2011, 11:47:00 AM

fuyooo banyaknye follower, rojak punya sikit je

Jan 1, 2012, 7:41:00 AM

Selamat berblogging sis!
semoga berkekalan berpanjangan berjumpa dimaya :)

P/s:
ahsfantasy24.com">Selamat tahun baharu, semoga hari mendatang lebih baik dan semoga tercapai apa yang diimpikan :)

Jan 2, 2012, 8:05:00 AM

@eB ezrin betul2..takkan dilupa sampai bila2..

Jan 2, 2012, 8:06:00 AM

@Zie Fauzi hosting ek, tak habis research lagi tu..

Jan 2, 2012, 8:21:00 AM

@butique4u thanks..jap saya gi usha..

Jan 2, 2012, 8:30:00 AM

@Myra Jay alamak..belum sempat tny, nanti hari ni akak tny ek..

Jan 2, 2012, 11:07:00 AM

teruskan berblogging dengan entri2 yang menarik :)

singgah juga -
http://nizarazu.com/2012/01/02/masih-relevankah-penggunaan-blog-di-tahun-2012/

Jan 4, 2012, 4:48:00 AM

@fatin hanani hehe, kalau semua tu, tunggu tahun lagi satu..keke..

Jan 4, 2012, 4:52:00 AM

@ROJAK eh, takdela bnyk mana ni..

Jan 4, 2012, 4:55:00 AM

@ahsfantasy24 thanks dear..

Jan 4, 2012, 4:55:00 AM

@nizarazu terima kasih..harap2nya camtu la..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...