Dec 22, 2011

Home » , , » Belle of August & September

Belle of August & September

Wahh.. Dah lama betul me tak update pasal Belle of The Month kan.. Hahha.. Dah nak masuk Year of 2012 dah pon..kikiki.. Oleh kerana jumlah masa me mengadap blog dah makin kurang, maka me nak wat perubahan skit. Kalau dulu2 me akan buat entri berasingan, contohnya 1 entri mengenai Belle of The Month, satu lagi entri mengenai Senarai Bloglist of The Month

Tapi kali ni me akan combine, dan review pon tak sedetails dulu. Maklumlah, me ni seloww sikit bab2 review ni, nak kena godek2 lagi, baru besh kan review tu.. So me decide me letak gambar header blog aje bagi yang dicrown Belle Of The Month tu..ngehehe.. Yang lain cam biasalah, me akan listkan dan letakkan blog uols di special bloglist iaitu bloglist Belle of The Month..

Actually, yang kat sidebar tu adalah bloglist untuk bulan Ogos dah (sebelum hari ni la..) Skang ni me dah update untuk bulan September, October & November. Me akan kekalkan bloglist ni sampai bulan 1 lah, sebab sekejap sangat kalau sampai Dec aje kan..

Kali ni spesel skitlah, sebab me terpaksa combine Belle of August & September, sebabnya dah nak masuk tahun baru kan.. So, without further ado, meh me perkenalkan Belle of August & Belle of September, serta Senarai Bloglist Belle of August & Belle of September..

credit

Berikut adalah Top 3 bagi pengomen tegar bagi blog Notre Belle Histoire bagi bulan Ogos dan Top 3 dari carta Top Referral dari Google Analytics, dan mereka yang terkena adalah..

Carta Paling Kuat Ngomen dijuarai oleh :
  1. Puan Bee
  2. eB ezrin
  3. Aanie aka Mama Adam
 Carta Paling Kuat Skodeng dijuarai oleh :
    1. Myra Jay
    2. Ardini Humaira
    3. Puan Bee

    Kat bawah ni pulak adalah Top 3 bagi pengomen tegar bagi blog Notre Belle Histoire bagi bulan September  dan Top 3 dari carta Top Referral dari Google Analytics, dan mereka yang awesome itu adalah..

    Carta Paling Kuat Ngomen dijuarai oleh :
    1. Puan Bee
    2. Teratai aka Kak Megawati
    3. eB ezrin
     Carta Paling Kuat Skodeng dijuarai oleh :
    1. Myra Jay
    2. Ustaz Love
    3. Mama Likha

    Tahniah Puan Bee kerana berjaya dinobatkan crown of Belle of August & juga Belle of September..hihi.. Me suka betul ngan header blog Bee ni, cute je.. style flash tuuu.. Kat sini tak nampak ler gerak2, kena pi tengok kat blog Puan Bee la..


    Tahniah juga buat yang tersenarai dan jutaan terima kasih buat uols semua kerana turut memeriahkan blog Notre Belle Histoire dengan komen2 yang mampu mengukir senyuman di bibir , dan tanpa jemu melepak di blog Notre Belle Histoire.. Muahss berbijik-bijik kat uols.. Sayang uols ketat-ketat la..agagaga..

    Nak insentif tunai, Klik SINI

    Nak menang iPad2, Klik SINI

    Who wants a trip to Germany + RM10k cash? Click HERE

    Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

    Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

    Kliklah sini dulu.. Thanks!!

    Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

    20 Comments
    Comments

    20 comments

    Dec 22, 2011, 10:43:00 AM

    Tahniah pada Bee dan tahniah untuk diri sendiri jugak..hehee :)

    Tak sangka ada gak terlekat :)

    Dec 22, 2011, 11:08:00 AM

    tq cikpuan hady...
    mama Likha tktahu menahu pun contest belle of the month yg selalu cikpuan hady anjurkan ni.
    this one is the way of promoting blog kawan2 kan.... mama likha feel so honoured :)

    tq a lot mummy zara :'*

    Dec 22, 2011, 11:21:00 AM

    http://wanwidget.com/
    eh mana nama saya

    Dec 22, 2011, 12:28:00 PM

    yeay, me anyer namer ader. xoxo :)

    Dec 22, 2011, 2:51:00 PM

    wahh.. tahniah pada Pn Bee..:) menjuarai kesemuanyaa..

    Dec 22, 2011, 3:43:00 PM

    Puan Bee menjuarai carta.. hehehehe...

    Dec 22, 2011, 4:25:00 PM

    tahniah semua....
    huwaaa..dah kena tendang dr bloglist....huhu....

    Dec 22, 2011, 9:32:00 PM

    tahniah kpd Pn Bee~juara keseluruhan! Tak sangka pula kak 'kuat' komen rupanya...btw terima kasih Has.

    Tentang url ceritaindahkami.com tu, kak dah masukkan dlm bloglist...confused sikit,berapa blog Has ada sebenarnya???Ingatkan blog conway satu je!

    Dec 23, 2011, 2:39:00 AM

    @Myra Jay ha'ah, MJ selalu menjuarai carta skodeng..hihi..tahniah utk MJ..

    Dec 23, 2011, 2:40:00 AM

    @Mama Likha hehe, takdelah contest mana pun, sekadar menghargai kenkawan yg selalu bertandang ke sini..thanks Mama Likha..

    Dec 23, 2011, 2:44:00 AM

    @Wan85 hehe..kalau nak tersenarai kat bloglist spesel ni, kena work harder la..hahaha..poyo je ayat..

    Dec 23, 2011, 2:45:00 AM

    @eB ezrin tahniah & thanks eB..

    Dec 23, 2011, 2:45:00 AM

    @Farah Shamsudin hehe..itulah, tak sangkan, bolot terus utk 2 bulan..

    Dec 23, 2011, 2:46:00 AM

    @Zie Fauzi orang kuat NBH ni..hehhe

    Dec 23, 2011, 2:46:00 AM

    @aanie ala dear, jgnlah sedey..kan ade blog dear kat femmes kan..

    Dec 23, 2011, 2:47:00 AM

    @teratai tahniah & thanks juga kat akak..hehe..blog tu khas utk conway dah..

    Dec 25, 2011, 12:39:00 PM

    Tahniah sume

    Dec 25, 2011, 3:10:00 PM

    tahniah buat semua..

    kakyong x online masa AUg & Sept.. masalah teknikal.. line tenet problem.. hehhe... ;)
    ni baru jer aktif semula sejak awal Oct 2011

    Dec 28, 2011, 4:08:00 AM

    @aqishah hehe..tahniah utk mereka..

    Dec 28, 2011, 4:09:00 AM

    @kakyong heheh..samelah ngan saya kakyong..bulan 12 baru start aktif balik..hoho..

    Post a Comment

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...