Jan 22, 2012

Home » , , , » Ke mana kami pada cuti CNY kali ini?

Ke mana kami pada cuti CNY kali ini?

Hihi.. Oleh kerana snow dah tak turun sejak saya buat entri Salji Dah Turun, kalau turun pun sikit-sikit aje, by tengahari tu dah cair semuanya, langsung tak sempat nak main baling-baling, nak buat Mr. Snow Man lagilah, kompom tak cukup..

Maka, cuti kali ni kami akan ke La Jorette, Torgon..hihi.. Kalau uols nak tahu apa ada apa kat Torgon ni, meh baca ni yang saya kopipes dari sini.. (punyerla terlebih rajin nak translate & buat ayat sendiri..haha)

Situated at 1'100 m altitude, the peaceful village of Torgon overlooks the Rhône valley and Lake Geneva. Ideally located, the town is close to Montreux and Aigle and only 45 minutes from Lausanne and 75 minutes from Geneva. The town can be reached year-round by car or postal bus. Its pride and glory is the splendid, panoramic view of the Rhône valley and the surrounding Franco-Swiss Alps.


credit

Cantik kan? Subhanallah..


p/s : Happy Chinese New Year, Gong Xi Fa Cai buat kenkawan yang meraikan, dan juga happy holidays buat uols, yang balik kampung, hati-hati di jalanraya yer..


Nak insentif tunai, Klik SINI 

Vrooom to a prosperous Chinese New Year, Click HERE

Are you a speed junkie? Click HERE to win 10 weekly prizes

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Longchamp New Year Sale,  Click HERE

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

14 Comments
Comments

14 comments

Jan 22, 2012, 3:59:00 PM

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Jan 22, 2012, 5:06:00 PM

syoknya berholiday....

Jan 22, 2012, 8:36:00 PM

ha'ah, bestnya melancong, sya pun suka!

Jan 23, 2012, 9:54:00 PM

aduh, tengok gambar pun dah cukup bahagia,
kalau pergi nanti tak tahulah nak rasa apa,
ngeee take care sis ! :D

Jan 24, 2012, 4:34:00 PM

Bestnyer nak p jenjalan..

Happy holiday ye kak :)

Jan 25, 2012, 10:03:00 AM

masha allah..lawanya....pernah pegang salji tipu jer ponn..

Jan 25, 2012, 10:59:00 PM

bestnya ada pengalaman sebegini.......

Jan 31, 2012, 1:51:00 AM

@Emmet thanks.. ;)

Jan 31, 2012, 1:52:00 AM

@Lin Azlina hihi..memang syok kalau bab2 holiday..

Jan 31, 2012, 1:56:00 AM

@farz zull melancong memang beshh..

Jan 31, 2012, 1:59:00 AM

@ahsfantasy24 thanks dear..

Jan 31, 2012, 2:05:00 AM

@Myra Jay thanks MJ..

Jan 31, 2012, 2:06:00 AM

@mizzura okla, dapat merasa salji gak..

Jan 31, 2012, 2:13:00 AM

@mama hani memang besh jugak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...