Jan 18, 2012

Home » , , , » WW11 | Cheesy Meatball Yang Spesel

WW11 | Cheesy Meatball Yang Spesel

Kenkawan, nak mitak jasa baik uols klik & like kat SINI.. Thanks!

Oleh kerana idea & mood nak menulis hilang ke laut (mungkin juga sebab dah ala-ala lalok..), maka hari ni me nak berWW dengan tepek gambar Cheesy Meatball yang spesel ni.. Kenapa spesel? Sebabnya ia adalah air tangan Mr. Hadi..kikiki.. Dan tercetusnya nak buat ni pon sebab Mr Hadi layan Saturday Kitchen kat BBC, masa tu chef jemputan James Martin ada buat cheesy meatball ni.. Jemput tengok menu kami hujung minggu yang lepas..hihi..


Ada yang nak resipi tak? Hehehe.. Nanti me akan share resipi ni, setelah me dapat dari Chef Hadi..ahaks..


Nak mitak jasa baik uols klik & like kat SINI.. Thanks!

Nak insentif tunai, Klik SINI 
 
Wish your friends CNY e-card & win yourself RM250 Ang Pow, Click HERE

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Longchamp New Year Sale,  Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

24 Comments
Comments

24 comments

Jan 18, 2012, 10:53:00 AM

nampak sedap sgt tu.

Jan 18, 2012, 11:58:00 AM

owh,mati2 sy igt cheese ball terbaru kat KFC tu ... yg tu chewy cheeseball .. nmpk best jer ... yg akk punye ni pun nmpk sedap ! ;)

Jan 18, 2012, 12:19:00 PM

terliur plk tgk..

Jan 18, 2012, 1:42:00 PM

hi dear, since shoutbox u dah xde..kami balas kt sini je ye. basically, based on creativity, then baru kami pilih on lucky draw. we appreciate people yg cuba buat entry menarik berbanding just letak banner shj. mereka patut dapat peluang lebih kn :)

p/s: GA kami akan dilanjutkan untuk sebulan lagi. tamat pd 20/2/2012

thanks 4 ur interest!

Jan 18, 2012, 3:04:00 PM

Perghhh tangkap leleh tu :)
Nak resepi..hehee ;)



p/s : Kalau sudi tolong vote kat contest FB ye, TQ :)
https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071

Jan 18, 2012, 3:37:00 PM

wah2 asal cheese je mengalir air liur...best gak ni..

Jan 18, 2012, 4:10:00 PM

wah..bestnya meatball..:-)

Jan 18, 2012, 5:25:00 PM

That looks really tempting, what more with cheese but wondering what meat is this for we don't eat beef but the spaghetti with the delicious sauce and tomatoes will do.

Jan 18, 2012, 11:26:00 PM

menarik tu..

kena tgk dulu bahan2 nya,,, jgn lupa share resepi Has.

Jan 19, 2012, 12:10:00 AM

sedapnyer..:)

Jan 19, 2012, 3:35:00 AM

serius sedap nih

Jan 20, 2012, 8:55:00 PM

Nampak sedap sekali..

Jan 20, 2012, 11:24:00 PM

@kakchik@ellamemang sedap KC..

Jan 20, 2012, 11:25:00 PM

@Ummi Hanie ooo..ada produk terbaru dr KFC ek..mesti besh tu kalau cheese2..

Jan 20, 2012, 11:25:00 PM

@fieda hihi..sila telan..keke..

Jan 20, 2012, 11:37:00 PM

@Heritage Hijab thanks gitau..insyaAllah me akan join..

Jan 20, 2012, 11:38:00 PM

@Myra Jay hihi..me dah vote..good luck tau..

Jan 20, 2012, 11:38:00 PM

@intandayani betul2, kalau cheese je mesti meleleh..hihi..

Jan 20, 2012, 11:40:00 PM

@Ladysirna FA nyum..nyum..hehe

Jan 20, 2012, 11:48:00 PM

@Nava.K this is beef, but u can change to chicken..no prob..

Jan 20, 2012, 11:50:00 PM

@kakyong hihi..insyaAllah kakyong, akan saya sharekan nanti..

Jan 20, 2012, 11:51:00 PM

@Miss Nadya mmg sodappp..

Jan 20, 2012, 11:55:00 PM

@Juan tak tipu punyer..hihi..

Jan 21, 2012, 12:00:00 AM

@Mus memang sodap..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...